BÜLENT SAYLAM

ADEN Koleji öğrencileri rol model bir öğretmene daha kavuştu. Taekwondo’da Türkiye Şampiyonu, Avrupa 2.’sü ve Dünya 3.’sü Beden Eğitimi Öğretmeni Ayşe Asma ADEN ailesine katıldı.

EDİRNE’YE DÜNYA ŞAMPİYONLUĞUNU GETİRDİ

25 Ağustos 2019 tarihinde ÇİN’in WUXİ kentinde düzenlenen Dünya Takımlar Taekwondo Şampiyonasında milli sporcu Ayşe Asma’nın da yer aldığı Taekwondo Milli Takımı Karma takımlar kategorisinde Dünya Üçüncüsü olmuştu. Şampiyonluk sevinci Edirneliler ile paylaşan milli sporcu Asma şunları söylemişti: “Bir ilke daha imza atmanın gururunu yaşıyoruz. Bu madalya ile büyükler kategorisinde Edirne’ye ilk defa bir Dünya madalyası getirmenin gururunu yaşıyoruz. Bu gururu bizlere yaşatan başta antrenör Erkan Çakırtepe’ye ve tüm Uzunköprü halkına sonsuz teşekkürler. İnanıyoruz ki bu madalya bizler için büyük bir onu olduğu gibi Edirne içinde büyük bir onurdur”

BEZBAŞ: “EN İYİLER ADEN’DE OLACAK’ DEMİŞTİK”

ADEN Koleji Kurucusu Temsilcisi Mustafa Bezbaş, hikayesi olan öğretmenleri kadrolarına katacaklarını belirterek şöyle konuştu: “Taekwondo’da Türkiye Şampiyonu, Dünya 3.’sü, Avrupa 2.’si milli sporcumuz Edirne’mizin gururu, beden eğitimi öğretmeni Ayşe Asma ADEN’de. ‘En iyiler ADEN’de olacak’ demiştik. Sporcuların iyi eğitim almış üniversite mezunu olmalarını önemsiyoruz. Bu anlamda kendini sporda geliştirmiş ve devamında da üniversite eğitimini de gerçekleştirmiş örnek bir sporcu Ayşe Asma. Edirne’nin gururu, rol model bir öğretmenimizle okulumuzda başta Taekwondo olmak üzere bir çok spor dalında kurslar açacağız. En iyiler ve hikayesi olan öğretmenler ADEN’de çalışacak hepimize hayırlı olsun.”