MEHMET AYTAÇ

13 Ocak 2022 Perşembe günü Keşan Belediyesi Selim Sesler yapılacak olan olağan seçimli genel kurulda esnaf arkadaşlarıyla birlikte yenilik hareketi başlatabilmek için aday olduklarını bildiren Ertuğrul İlman; “Odamızı şeffaf ve katılımcı bir yönetim anlayışı ile birlikte tüm üyelerimizle birlikte yönetmek, dürüst, samimi ve çalışkan yönetim anlayışı oluşturabilmek için yola çıktık” dedi.

“KIRMIZI LİSTEYLE SEÇİME GİRECEĞİZ”

25 yıllık meslek tecrübesini oda yönetimine yansıtmak istediğini ifade eden İlman, şu açıklamayı yaptı: “Meslektaşlarımızın yaşadığı sorunları birebir yaşayan esnaflar olarak bilgi ve tecrübelerimizi paylaşarak üyelerimizin sorunlarına çare olmak için aday olduk. Dülgerler esnaf odamıza kayıtlı tüm üyelerimizin çıkmış olduğu bu yolda büyük bir samimiyet, kararlılık ve katılımla bizlere destek olacağına inancımız tamdır. Yapılacak olan seçimlerde yönetim ve denetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte “kırmızı” listeyle seçime gireceğiz. Tüm meslektaşlarımızın oylarına talibiz. Yapılacak olan seçimlerin başta odamız esnafları olmak üzere tüm Keşan esnafımıza ve Keşan halkımıza hayırlı olmasını diliyor, saygılar sunuyoruz.”

İlman, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle tüm basın emekçilerinin gününü kutlayarak kendilerine çalışmalarında başarılar diledi.

YÖNETİM VE DENETİM ADAY LİSTESİ

Kırmızı listenin yönetim denetim kurulu adayları ise şu isimlerden oluşuyor: Yönetim Kurulu: Ertuğrul İlman, Nedret Özkan, Sezgin Gündoğdu, Ş. İsmail Büyükvarlık, Mutlu Orta, Yusuf Çapraz, Hicabi Çelik. Denetim Kurulu: Çağlar Topuz, Taner Karatepe, Alihan Engin. Yönetim Kurulu (Yedek): Cevdet Bozdoğan, Özgür Vural, Can Gezen, İlhan Zümbül, Mustafa Kurt, Mehmet Şemin, Kaan Bozkurt. Denetim Kurulu (Yedek): Şerif Yörük, Serdar Kaplan, Cüneyt Sezer.