HÜSEYİN ÜNSAL YÜCEL

Bakan Soylu ile yaptığı görüşmede Edirne ile ilgili istişarelerde bulunduklarını ileten Aksal, “Edirne’de Bakanlığımızın bünyesinde devam eden ve planlanan yatırımlara dair görüşmelerde bulunduk” dedi.

Destek ve değerlendirmelerin görüşüldüğü ziyarette, Edirne’de yeni yapılacak projeler de ele alındı. Fatma Aksal, “İçişleri Bakanlığımızın destekleriyle Keşan’a ve Uzunköprü’ye değişen ve gelişen teknolojinin tüm imkanlarıyla donatılmış, yeni hükümet konakları yapacağız. Hemşehrilerimize refah seviyesi en üst düzeyde hizmet alabilecekleri şekilde projeler üzerinde çalışmalar yapıyoruz. İlçelerimizin ve vatandaşlarımızın hızlı, sağlıklı, verimli şekilde hizmet alabileceği yüksek standartlarda modern projelerimizin yapımına 2022 yılında başlıyoruz. İnşallah en kısa zamanda bu projelerimizi tamamlayacağız. Şimdiden Keşanlı ve Uzunköprülü hemşehrilerime, Edirne’mize hayırlı olsun” diye konuştu.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun Edirne halkına selamını ileten Milletvekili Fatma Aksal,  kendisine desteklerinden dolayı teşekkür etti.