BÜLENT SAYLAM

Derya Turizm sahibi Derya Osman, eşi Osman Osman ve beraberindeki ekibiyle Keşan’da alışveriş yapmak için pazar gününü seçti.  Düzenlediği turun, Keşan’da cumartesi günü kurulan Keşan Pazarı’na alışveriş için gelen günübirlikçi turlardan farklı olduğunun altını çizen Derya Osman,  daha farklı bir turla, Gümülcine’deki Yunan ve Batı Trakyalı  çalışan kesime, Keşan’da alışveriş imkanı sunmak olduğunu belirtti.

Bu turun bir başlangıç olduğuna kayıt düşen Derya Osman, “Şimdilik 25 – 30 kişi için Keşan’daki giyim mağazalarının pazar günleri açık olmasını isteyemem. Bu turumuz sadece alışverişe yönelik ilk turumuzdu. Keşan’daki AVM’lerde alışveriş yaptık, şehiriçinde de kısa bir molamız oldu. Turlarımızın devamı gelecek. Eğer Gümülcineliler  Keşan şehiriçindeki  mağazaların pazar günleri de açık olduğunu bilirlerse, gerek turlarla gerekse kendi araçlarıyla alışveriş için Keşan’a gelirler “ dedi.

Batı Trakya’nın çeşitli şehirlerinden Keşan’a düzenlenen  cumartesi turlarına bir alternatif getirmek istediklerini de sözlerine ekleyen Derya Osman, düzenleyecekleri turların sürdürülebilir olmasını istediklerini belirtti.