BÜLENT SAYLAM

Çelik, saat 14.00 sıralarında yaptığı açıklamada tüm oda üyelerini yenilikten yana Kırmızı Listeye oy kullanmaya davet etti.

Çelik yaptığı açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Sözlerime başlamadan önce siz değerli basın mensubu arkadaşlarıma, değerli esnaf arkadaşlarım ve değerli misafirlerimiz sizleri şahsım ve yönetim kurulu adayı arkadaşlarım adına sevgi ve saygıyla selamlıyorum.

Bugün burada üyesi olduğum Tuhafiyeciler ve Manifaturacılar Odası Başkanlığına aday açıklaması için toplanmış bulunmaktayız. 1990 yılından beri üyesi olduğum bu değerli odada bulunmaktan şeref ve mutluluk duymaktayım. Öncelikle sizlere neden bu göreve talip olmak istediğimi açıklamak istiyorum. Değerli esnaf arkadaşlarımızla birlikte sevgi, saygı ve hoşgörü içerisinde şeffaf bir yönetim şekliyle sen, ben, O demeden ‘BİRLİKTE DAHA GÜÇLÜ’ bir yönetim anlayışı çerçevesinde bu göreve talibiz.

Ailemizle birlikte en değerli varlığımız emeğimizi ve ekmeğimizi daha iyi ve daha güzel koruyup, kollamak için ‘Sözde değil, özde’ bir yönetim anlayışı ile bu göreve talibiz.

Eğer ki bu göreve bizleri layık görmeniz halinde, komşu il ve ilçe esnaf odaları, belediye başkanlıkları ilgili makamlar ile sürekli istişare halinde olup, özellikle pazarcı esnaflarımızın menfaatleri doğrultusunda iyi ilişkilerimizi tekrar eski sorunsuz haline getirmek için çalışacağız.

Çarşı esnaflarımız ile aile birliği içerisinde olup, koltukta oturan değil de sürekli istişare halinde olan bir yönetim anlayışı içerisinde olacağız. Onlarında sorunlarını dinleyip çözüm üretmek için adayız.

2 ayda bir tüm esnaf arkadaşlarımızla toplanıp, sorunlara çözüm üretmeye çalışacağız.

Pazarcı esnafımızın pandemi tedbirleri ile kapanan ve hala gelir kaybı yaşadığımız “ŞARKÖY CUMA PAZARI”nın ivedilikle Keşan esnafımıza tekrardan kazandırılması için gerekli girişimlerde bulunacağız.

Cumartesi günleri kurulan halk pazarımızı sokak ve mahalle aralarından kurtarıp, yıllardır hayalimiz olan kapalı bir pazaryerine kapayabilmek adına sayın belediye başkanımız önderliğinde esnafımıza değerli Keşan halkına ve dışarıdan gelen değerli misafirlerimizin hizmetine sunmak için gerekli çalışmaları yapacağız.

23 Ocak 2022 Pazar günü yapılacak olan olağan seçimli genel kurulumuzda tüm oda üyelerimizi yenilikten yana olan KIRMIZI LİSTEYE oy kullanmaya davet ediyorum. Zaman ayırıp davetimize icabet edip katıldığınız için hepinize teşekkür eder sağlıklı ve bol bereketli günler dilerim. Gençliğimiz var, Yolumuz uzun, Heyecanımız yüksek. Birlikte daha güçlü, Birlikte daha güzel”