BÜLENT SAYLAM

Keşan Belediyesi Nikah Salonu’nda yönetim ve denetim kurulu adayları ile birlikte oda üyelerine seslenen Hasan Kocaman, üyelerin geçmiş dönem kendilerine verdikleri destek ile bu göreve geldiklerini hatırlattı.

“DAHA İYİSİNİ YAPABİLMEK ADINA EKİBİM ADINA SÖZ VERİYORUM”

Edindikleri tecrübeler neticesinde üyelerine daha iyi hizmet edebilmek adına kaldıkları yerden devam etmek için oylara bir dönem daha ekibiyle birlikte talip olduklarını söyleyen

Hasan Kocaman, şöyle konuştu: “Bildiğiniz üzere pandemi döneminde oda üyelerimizin menfaatleri için kurumlarla beraber hareket ederek sizlerin yanında olduk. Herkese çare almak için bütün haklarımızı sonuna kadar kullandık. Bana ulaşan her üyenin bizzat yanında olduk. Görev verilirse bir 4 yıl daha, daha iyisini yapabilmek için elimizden ne geliyorsa bütün haklarımızı kullanarak tekrar bu görevi yapmak için ekibim ve bütün üyelerimizle beraber odayı yönetmeye tekrar talibiz. 23 Ocak Pazar 2022 günü Keşanspor Düğün Salonu’nda yapılacak olan genel kurulumuza tüm üyelerimizi ve Keşan halkını davet ediyoruz. Oylar beyaz listeye, Hasan Kocaman’a diyoruz. Geçmiş dönemde ilgili bazı sıkıntılar yaşanmış olabilir pandemiden dolayı ama biz bunları tecrübe ederek daha iyisini yapmak için ekibim adına ben başkan olarak herkese söz veriyorum. Pazar günü lütfen bütün üyelerimiz mümkün olduğunca seçime katılıp da bizi onurlandırırlarsa çok mutlu oluruz.”

GÜRSES: “KADININ ELİNİN OLDUĞU HER YERDE GÜÇ VARDIR

Kocaman’ın ardından söz alan yönetim kurulu adayı Fatma Gürses ise şunları söyledi: “Hasan Kocaman’ın yaptığı işlere inandığımız için yer aldım. Geçmiş dönemde hangi sorunumuz olsa ya da bilgi almak istediğimde her zaman yardımcı oldu. Kadının elinin olduğu her yerde daha büyük güç vardır. Bizlere oy verilirse, güzel işler yapacağımıza inanıyorum. Birlikten güç doğacak. Herkesi oy kullanmaya davet ediyoruz ve şimdiden destekleriniz için teşekkür ederim.”

BEYAZ LİSTE ADAYLARI

Kocaman’ın başkan adayı olduğu beyaz liste ise şu şekilde açıklandı: Yönetim Kurulu (Asil): Tahsin Kıyakoğlu, Coşkun Gümüş, Fatma Gürses, İbrahim Çınar, Olcay Cinci, Mehmet Başoğlu. Yönetim Kurulu (Yedek): Hülya Yılmaz, Bahar Erol, Hasan Uludağ, Tayfun Kaptan, Osman Dalgıç, Hülya Ber, Mehmet Erduğan. Denetim Kurulu (Asil): Çisem Yalçın, Beren Uslu, Serap Çokgüler Uybaş. Denetim Kurulu (Yedek): Koray Bozkurt, Çisem Çetin, Ali Akyay.