SONGÜL KONAR

Keşan Volkan Erkek Kuaförü Sahibi Volkan Tokmak, Artwomen Bayan Kuaförü Sahibi Egemen Özgen ve Outo22 Garaj Sahibi Arda Özcan, düzenledikleri yardım kampanyası kapsamında, Antalya’nın Manavgat ilçesinde yangından zarar gören vatandaşlar için bu gece saat 24.00’te yola çıkıyor.

Tokmak, Özgen ve Özcan, yaptıkları açıklamada, “Haydi Keşan! Yardım çığlığına duyarsız kalma” dedi.

ÖZCAN: “EN ÇOK YANIK KREMİNE İHTİYAÇ VAR!”

Düzenledikleri yardım kampanyası ile ilgili açıklama yapan Arda Özcan, hem halka hem kamu kurum ve kuruluşlara hem de STK’lara seslenerek şunları söyledi: “Türkiye’de meydana gelen, özellikle Manavgat’ta çıkan yangından zarar gören ailelere Outo22 Garaj, Keşan Volkan Erkek Kuaförü ve Artwomen Bayan Kuaförü olarak yardım amaçlı dört araç hazırladık. Hazırladığımız yardım malzemeleri bu gece saat 24.00’ten sonra yola çıkacak. Keşan’da yaşayan vatandaşların da bu duruma duyarsız kalmamasını istiyoruz. Bu yangınlar bir gün bizim de başımıza gelebilir. Orada zarar gören tüm vatandaşlarımıza yardım eli uzatmak, yardım etmek istiyoruz. Hazırladığımız erzakları yangın bölgesine götüreceğiz. Yardıma el uzatacak duyarlı vatandaşlarımız, Özel Keşan Hastanesi’nin arkasında bulunan Keşan Ticaret Merkezi’nde Outo22 Garaj’a gelerek yardım için gönderilecek erzak veya eşyaları buraya teslim edebilir. Bizimle beraber Antalya’ya gelmek isteyen, yardım götürmek isteyen vatandaşlarımız kendi araçlarıyla bize katılabilir. Buradan gönüllü bir arkadaşımız Antalya’da AFAD’tan görevliler ile görüştü. O bölgede AFAD’tan aldığımız bilgilere göre en çok bebek bezi, yanık kremi, kadınların özel ihtiyaçları, yaşlı giyimine ihtiyaç olduğunu öğrendik. Su gibi sıvı takviyelerini yol üzerinde yakın yerlerden alacağız, konserve tarzı yiyeceklere de ihtiyaç varmış. En çok da yanık kremine ihtiyaç olduğu söylendi. Keşanlı halk, kamu kurumları ve STK’lar da destek verirse biz yardımları götürmeye hazırız.”

TOKMAK: “BUGÜN ORADA İHTİYAÇ VARSA, YARIN BURADA BİZİM DE İHTİYACIMIZ OLABİLİR”

Özcan’ın ardından söz alan Volkan Tokmak ise, “Manavgat için hep birlikte el ele verip bir yardımda biz gönderebiliriz. Bugün orada ihtiyaç varsa, yarın burada bizim de ihtiyacımız olabilir” ifadelerine dikkat çekti.