HABER MERKEZİ

Ankara programı kapsamında Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ile Keşan Adalet Sarayı’nın yanında bulunan, arazi tahsisi sağlanan 12 dönümlük alana kurulacak ek bina ile Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki ilerleme sürecini ele aldıklarını belirten Helvacıoğlu, “Keşan’ımız her alandaki devlet yatırımlarıyla gelişmeye bizler de süreçlerin yakından takipçisi olmaya devam ediyoruz. Adalet Sarayımızın genişlemesi, ek binanın bir an önce hayata geçmesi için görüşmelerde bulunuyoruz. Bakanımız Ağır Ceza ve ek bina konusunda bilgisi olduğunu ve süreci yakından takip ettiğini bizlere iletti” dedi.

Mustafa Helvacıoğlu, Keşan Ağır Ceza Mahkemesi’nin çok kısa zaman sonra şimdiki mevcut binada faaliyete başlayacağını, mevcut yapının kullanım alanının kısıtlı olması ve lojman ihtiyacı da göz ününde bulundurularak adliyenin hemen bitişiğinde yer alan 12 dönümlük arazi tahsisi sağlanan alanda ek bina yapımının elzem olduğunu kaydetti.

Helvacıoğlu, yakın ilgileri ve desteği nedeniyle Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’a, Keşan ve bölge halkımız ile tüm hukuk camiası adına teşekkürlerini iletti.