KEŞAN BELEDİYESİ

Dün gerçekleşen ziyarette Helvacıoğlu, Dernek Başkanı Abdullah Kemik ile yönetim kurulu üyeleri ve bazı muhtarlar ile bir araya gelerek, 19 Ekim Muhtarlar Günü programına yönelik hazırlıkları görüştü.

“MUHTARLARIMIZDAN GELEN TALEPLERİ HIZLA ÇÖZÜME KAVUŞTURUYORUZ”

Ziyarette konuşan Helvacıoğlu, “Muhtarlarımızla yaklaşan Muhtarlar Günü öncesi program hazırlıklarımızı yaptık. Muhtarlarımızla şehrimizi geliştirmek ve vatandaşlarımızın mutluluğunu sağlamak için çalışıyoruz. Muhtarlarımızla birlikte el ele çalışmaktan dolayı çok mutluyuz. Özveriyle hareket eden muhtarlarımız ile birlikte, daha huzurlu bir kent için gerekli olan her şeyi yapmaya devam ediyoruz. Muhtarlarımızdan gelen talepleri hızla değerlendiriyor, çözüme kavuşturuyoruz.” dedi.

Muhtarlara ayrı bir önem verdiklerini belirten Helvacıoğlu, “Muhtarlarımızla istişarelere devam ediyoruz. Muhtarlarımız hizmet yolunda bizim en değerli yol arkadaşımız. Yol arkadaşlarımızın taşıdıkları önemin farkındayız. Keşan’ın kalkınması sürecinde muhtarlarımızın önemini biliyoruz ve kendilerinin her zaman yanındayız.” şeklinde konuştu.

Helvacıoğlu’nun ardından söz alan Keşan Muhtarlar Derneği Başkanı Kemik ise şu ifadelere yer verdi: “Belediye Başkanımız Mustafa Helvacıoğlu’nun desteğini sürekli hissediyoruz. Kendisi mahallesindeki, köyündeki her türlü sorununu bilen muhtarlar ile kol kola, omuz omuza çalışıyor. Belediye başkanımıza destekleri ve hizmetleri için muhtarlarımız adına teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum.”