SONGÜL KONAR

Keşan Belediyesi ve Karayolları ekiplerinin gece geç saatten bu yana işbirliği içerisinde vatandaşların günlük yaşamlarını aksatmadan sürdürmelerini sağlamak için çalıştıklarını vurgulayan Mustafa Helvacıoğlu, "Ekiplerimiz, bütün gece çalışıp, tuzlama ve solüsyon ile müdahalelerde bulunarak ulaşımda aksama yaşanmamasını sağladı. Şu anda 11 mahallemizde de herhangi bir ulaşım sorunu bulunmuyor" dedi. 

"BARAJLARDAKİ DOLULUK ORANIMIZ YÜZDE 30'U BULACAK"

Son yağışların ardından, barajlardaki doluluk oranının yüzde 25 seviyelerine çıkacağını da dile getiren Helvacıoğlu, "Son kar yağışı ve yağmurların ardından barajlardaki doluluk oranımız yüzde 30'u bulacaktır. Yüzde 8 olan doluluk oranının yüzde 25'lere gelecek olması da sevindirici bir haber olacaktır" diye konuştu.

"TEDBİRİ ELDEN BIRAKMAMAMIZ LAZIM "

Son olarak, İzzetiye Mahallesi'ndeki koronavirüs vaka artışı ile ilgili değerlendirmede bulunan Mustafa Helvacıoğlu, "Şu anda tek kırmızı bölgemiz İzzetiye Mahallesi'nde. Orada da kontrol altına alındı. Keşan'da vakalarımız kontrol altına alındı. Ancak tedbiri elden bırakmamamız lazım. Eğer tedbiri elden bırakırsak vakalar yeniden artar"  dedi.