HABER MERKEZİ

Türker’in Trakya’daki sokak hayvanları için aldığı mamalardan Keşan Belediyesi’ne gönderdiği 100 kilogramlık 2 mama paketi Keşan Belediyesi Veterinerlik İşleri Müdürlüğü’nden Veteriner Hasan Nural ve Keşan Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü personeli Erdoğan Demir tarafından Keşan Sokak Hayvanlarını Koruma Derneği Başkanı Sevinç Cebeci’ye teslim edildi.

Nural ve Demir, sokak hayvanları için Keşan Belediyesi’ne gönderilen mamalar nedeniyle Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu adına Türker’e teşekkür ederek şunları söylediler: “Bu günlerde Keşan Belediyesi olarak sokak hayvanlarımız için gerekli çalışmaları yürütüyoruz. Bu arada tüm vatandaşlarımızı da sokak hayvanlarımıza yardım etmeye çağırıyoruz. Bizlere bu konuda Hollanda’dan destek veren Sayın Bülent Türker’e ve kendisine Trakya’da yardımcı olan gönüllü hayvansever Sedef Kaya’ya da teşekkürlerimi iletiyoruz.”

KEHAYKO Başkanı Sevinç Cebeci de sokak hayvanlarına sahip çıkması nedeniyle Bülent Türker’e teşekkür etti ve tüm duyarlı vatandaşları da sokak hayvanlarına mama konusunda destek olmaya davet etti.