HABER MERKEZİ

1962 doğumlu olan Dağ, Enez-Büyükevren nüfusuna kayıtlı. 34 yıldır Keşan’da, 11 yıldan bu yana da Yeni Mahalle Belkoop’ ta ikamet ettiğini, hayatı ve insanları iyi gözlemlediğini ve bunun yararını gördüğünü kaydeden Dağ:“Bugüne kadar edindiğim tecrübeleri ve gözlemlerimi değerlendirerek, göç alan ve önümüzdeki yıllarda Keşan’ın cazibe merkezi haline geleceğine inandığım Yeni Mahalle’de halkımıza hizmet etme arzusundayım.” şeklinde konuştu.

Dağ, azalarını da belirledi. Yeni Mahalle’de ikamet edenler arasından belirlediği isimlerle görüşmeler yaparak aza üyelerini de kesinleştirdiğini dile getiren İbrahim Dağ, şunları söyledi: “Adaylık sürecinde birlikte yürüyeceğim yol arkadaşlarımı da semt sakinleri arasından belirledim. Pek çok değerli isimle görüştüm. Olumlu cevap veren gönüllü isimlerle istişareler sonucunda, benimle birlikte mahallemize hizmet edecek 8 aza üyemizi de belirledik.”

İbarahim Dağ’ın aza listesinde yer alan isimler şöyle: Necati Kılıç, Selahattin Gündüz, Aynur Ergin Köseler, Süleyman Bilik, Murat Dalkıran, Türkay Dinçer, Zeynep Bulut, Tuncay Turşucu.