HABER MERKEZİ

Saat tam 21.00’de başlayan programda evlerinin balkon ve pencerelerine çıkan Keşanlılar Keşan Belediye Bandosu eşliğinde hep bir ağızdan İstiklal Marşı’nı söyledi.

İstiklal Marşı ayrıca Keşan Belediyesi hoparlörlerinden tüm Keşan’da yankılandı.

Hastane Caddesi üzerinde düzenlenen programda, ellerinde Türk Bayrakları taşıyan yüzlerce kişi İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından belediye bandosu, evlerinde kalanlara üzerinde bulundukları platformdan şarkılar ve marşlar da çaldı. 

Etkinliğe; Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Keşan İlçe Milli Eğitim Müdürü İlhan Saz, Belediye Başkan Yardımcısı Yakup Balcı katıldı.

Mahalle sakinleri de balkonlarından 23 Nisan’ın 100. yıl coşkusunu yaşadı. 

Keşan Belediyesi etkinlik kapsamında Cumhuriyet Meydanı’nda havai fişek gösterisi de sundu. 

GÜNDÜZ GÜN BOYU SÜREN ETKİNLİKLER

Keşan Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında gün boyunca çeşitli etkinlikler düzenledi.

Keşan Belediyesi tarafından düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde ay yıldızlı 2323 kırmızı balon, gökyüzüne bırakıldı. 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle koronavirüs tedbirleri kapsamında evden çıkamayan çocuklar için Keşan Belediyesi tarafından şehrin birçok noktasında etkinlikler düzenlendi. 

Yeni Mahalle’deki Atakent konutları mevkiinde gerçekleştirilen programda, belediye bandosu eşliğinde evlerinin pencere ile balkonlarına çıkan vatandaşlar ve çocuklar tarafından İstiklal Marşı söylendi. Etkinlikler çerçevesinde ay yıldızlı 2323 kırmızı balon gökyüzüne bırakıldı. 

Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, içerisinde maske, sabun ve imsakiye bulunan paketleri vatandaşlara dağıttı. Masal ve çizgi film kahramanlarının kostümlerini giyen görevliler ise belediye bandosu eşliğinde Keşan’ın birçok noktasında şehir turu attı.

Bandonun gösterisi sırasında çocuklar ve vatandaşlar ellerinde bayraklar ve balonlarla etkinliğe ve coşkuya dahil oldu.

Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Korona Virüs tedbirleri nedeniyle makam koltuğunu telekonferans yöntemiyle Yekta Baydar Ortaokulu Öğrencisi Ecrin Kaba’ya bıraktı. Ecrin, telekonferans yöntemiyle belediyedeki birim amirlerine bağlanarak yapılmasını istediği işleri bildirdi.

Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Keşan Belediyesi adına Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na çelenk sundu. 

Keşan Belediyesi’nin 23 Nisan coşkusu Grup Aheste ile Özgün Yapı’da devam etti.

Çocuklar ve aileleri Grup Aheste’ye balkonlarından ve camlarından eşlik etti.

23 Nisan etkinlikleri kapsamında Keşan Belediyesi, Zirve Konutları’nda CK Brothers tarafından DJ performansı da sergiledi.