AYGÜL KONAR

Bugüne kadar yaklaşık olarak 80 işletmenin taktım videosunun Medya Keşan ve Saros TV Facebook ve instgram sayfalarından yayınlanırken 20’ye yakın işletmenin de çekimleri yayınlanmak için sırada bekliyor.

Keşan TSO (Ticaret Ve Sanayi) Odası) Başkanı İsmail Şapçı, Enez Belediye Başkanı Özkan Günenç, Medya Keşan’ın başlattığı İyilik Hareket ile duydukları memnuniyeti belirterek gazetemize başlattıkları İyilik Hareketi için teşekkür ettiler.

ŞAPÇI: “PANDEMİ ZAMANINDA İNANILMAZ MUTLULUK VERİYOR,

EKONOMİMİZE CAN KATIYOR”

Keşan TSO Başkanı İsmail Şapçı, kampanyamız ile ilgili olarak şunları kaydetti: “Keşan TSO olarak Medya Keşan Gazetesi sahibi Mustafa Bezbaş ve Yazı İşleri Müdürü Bülent Saylam’a bütün bölgeye Keşan İpsala, Enez dahil olmak üzere yaptıkları İyilik Hareketi’nden ötürü teşekkür ederim. Ücretsiz reklamla sağladıkları esnaf ve işletmelerimizin her geçen gün ticaretlerine katkı olduklarını görmekteyiz. Bu da bize pandemi zamanında inanılmaz mutluluk veriyor, ekonomimize can katıyor. Tekrar hepsine teşekkür eder bu iyilik hareketini devamının büyüyerek, ilerlemesini, gelişmesini temenni ederiz.”

GÜNENÇ: “MEDYA KEŞAN GAZETESİNE TEŞEKKÜR EDİYORUM

BÖYLE BİR KAMPANYA BAŞLATTIKLARI İÇİN”

Enez Belediye Başkanı Özkan Günenç, Medya Keşan Gazetesine bu kampanyasından dolay teşekkür ederken, şunları söyledi: “Ülkemizi ve dünyamızı saran kovid 19 virüsünün olumsuz etkilerini bir yıldır yaşıyoruz. Dünyada olduğu gibi Enez’de de esnafımızın durumu sıkıntılı, kritik, işyerlerini açamıyorlar ve bu işletmelerin yanlarında çalışan birçok arkadaşlarımız işsiz kaldı. Ben Medya Keşan Gazetesine teşekkür ediyorum böyle bir kampanya başlattıkları için. Enez’deki esnafımız Edirne’de olduğu gibi her bölge kırmızı olduğu için kapalıydı bir an önce kovid 19 belasından kurtulup eski günlerimize döneriz.”