HÜSEYİN ÜNSAL YÜCEL

Duruma tepki gösteren mahalleli yolu çift yönlü olarak trafiğe kapattı.

Kaza, Keşan-Uzunköprü Karayolu üzerindeki Paşayiğit Mahallesi'nde meydana geldi. Uzunköprü'den, Keşan yönüne seyreden İ.E. (67) yönetimindeki kamyon, Paşayiğit Mahallesi'ne geldiği sırada kavşaktan bisikletiyle yolun karşısına geçmek isteyen Muhammet M.'ye çarptı. Kazada yaralanan Muhammet M.'ye, ihbar üzerine gelen ambulansla Keşan Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak, tedavi altına alındı. Muhammet M.'nin sağlık durumunun iyi olduğu ve tedavisinin ardından taburcu edildiği öğrenildi.  

ARAÇLARLA YOLU TRAFİĞE KAPATTILAR

Daha önceden de bölgede ölümlü ve yaralanmalı kazaların olduğunu söyleyen ve önlem alınmasını isteyen vatandaşlar, duruma tepki göstererek araçlarıyla yolu çift yönlü olarak trafiğe kapattı. Yolun kapanması nedeniyle her iki yönde de uzun araç kuyrukları oluştu. Yaşanan durum üzerine bölgeye Keşan Kaymakamı Cemalettin Yılmaz geldi.

KAYMAKAM YILMAZ, SORUNLARINI DİNLEDİ

Vatandaşlardan yolun açılmasını isteyen Yılmaz, sonrasında mahalleli ile bir kahvehanede oturarak şikayetlerini dinledi. Yol üzerindeki trafik denetleme sistemini yetersiz olduğunu belirten vatandaşlar, bölgedeki hız sınırının düşürülmesini ve EDS getirilmesini istedi. Kaymakam Yılmaz'ın konuyla yakından ilgileneceğini belirtmesi üzerine araçlar, yol üzerinden kaldırıldı ve yol tekrar trafiğe açıldı.