SONGÜL KONAR

Dün itibariyle açılan restoran, kafe, pastane, kıraathane, çay bahçeleri, dernek lokali, yüzme havuzu, kaplıca türü işletmeler belirlenen kurallar dahlinde saat 22.00'ye kadar hizmet verecek. 

Yeni normalleşme sürecinde tüm Türkiye’de olduğu gibi Keşan’da da restoran, kafe, pastane, kıraathane, çay bahçeleri, dernek lokalleri açıldı. 

“MÜŞTERİLERDEN HASSASİYET BEKLİYORUZ”

Kapalı oldukları günden açılmayı bekledikleri güne kadar birçok kez dezenfekte işlemlerini sürdürdüklerini dile getiren işletmeciler, şunları söylediler: “Koronavirüs tedbirlerine karşı alınan kararlardan sonra işletmelerimizi kapatmıştık. Hem kendi sağlığımız hem müşterilerimizin sağlığı için gerekli tüm tedbirleri aldık. Bugünü sabırsızlıkla bekliyorduk. İlk defa böyle bir şey ile karşılaştık. Açılmadan önce tüm dezenfekte işlemlerimizi tamamladık. Kontrollerimiz yapıldı, yapılmaya da devam edecek. İşyerimize gelen müşterilerden hassasiyet bekliyoruz. Giriş yerlerine dezenfektanları koyacağız. Masalarda otururken, yemek yerken, çayını kahvesini içerken müşterilerimiz kendi tedbirlerini alsınlar. Hem bizim hem kendilerinin sağlıklarını düşünsünler. İnşallah bir an önce bu hastalıktan tamamen kurtulup eski günlere döneriz. Biz elimizden geleni yapacağız, müşterilerden de bunu anlayışla karşılayıp kurallara uymalarını bekliyoruz.”