SONGÜL KONAR

Dün saat 17.00’de düzenlenen toplantıya, Keşan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Şapçı, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kadir Mutaf, Meclis Başkanı Orkun Özkaya, oda üyeleri Sevtap Engin, Uğurcan Urgan, Genel Sekreter Erdem Başak, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, Meclis Başkanı Erdim Noyan, yönetim kurulu üyeleri Haşim Yiğit, Cem Tunalı, Zeynel Yurtseven, Gönül İşbul, Mehmet Manav, Ertuğrul Adıgüzel, Genel Sekreter İbrahim Karagöz katıldı.

“ÇORLU TSO KEŞAN OLARAK ÖRNEK ALDIĞIMIZ BİR KURUM”

Toplantıda ilk konuşan Keşan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Şapçı, “Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası, Keşan olarak örnek aldığımız bir kurum. Aynı zamanda 7 bin üyesi ile Trakya’nın en büyük Ticaret ve Sanayi Odası. Lider pozisyonda. Birlikte neler yapabiliriz önce onları konuştuk. Bu bağlamda iki odanın kardeş oda olma protokolünü imzalamaya karar verdik. Bizi kırmadığı için TSO başkanına ve meclis üyelerine teşekkür ediyoruz.” dedi.

“TRAKYA’DA TEK ODA GİBİ GÖRÜNECEĞİZ”

Şapçı’nın ardından konuşan Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İzzet Volkan ise: “Keşan Ticaret ve Sanayi Odası bizi hiçbir organizasyonumuzda yalnız bırakmadı. Bize katılım sağlayarak güç verdiler. İki ilçemizde, ilçe statüsünden çok büyük ölçüye ulaşmış ve sorunlarımız aynı. İnşallah bundan sonra ortak bir yol haritamız olur. İki odada bölgesini ve üyelerini Türkiye’ye faydalı projeler bir araya koyacağımıza inanıyoruz. Bundan sonra Trakya’da tek oda gibi görüneceğiz. İmkânlarımızı birleştirip beraber projeler yapacağız.” şeklinde konuştu.

İzzet Volkan’dan sonra konuşan Orkun Özkaya: “İki Oda arasında Kardeşlik Protokolü İmzalıyoruz, oda adına özel bir gün. Bu beraberlik inşallah uzun yıllar devam eder.”dedi.

“HER İKİ ODAYA DA BÜYÜK FAYDA SAĞLAYACAĞINA İNANIYORUZ”

Çorlu TSO Meclis Başkanı Erdim Noyan ise: “Bu çalışmalara daha önceden başladık, Keşan TSO’nı her toplantıda her zaman yanımızda hissettik. Her iki oda içinde hayırlı olmasını diliyorum. Çok başarılı çalışmalar yapacağına inanıyoruz. Hem Keşan hem Çorlu’da bulunan üyelerimize her iki odaya da büyük bir fayda sağlayacağını düşünüyoruz.” şeklinde konuştu.

Şapçı, Keşan’a yapılması planlanan Gıda OSB’den ve yakın bir zamanda arsa tahsisinin gerçekleşeceğinden bahsetti. Her iki oda da imzalarını attıktan sonra toplantı sona erdi.