HABER MERKEZİ

KİSEV Kurucu üyeleri, 10 biner TL’lik bağışlarıyla kampanyaya destek verip 350 TL bedelli 57 giysi paketinin çocuklarla buluşmasına vesile olan Suzan Kardeş ve Serkan Çağrı’ya teşekkür etti.

KİSEV Kurucu üyeleri, Suzan Kardeş ve Serkan Çağrı’nın desteklerinin çok anlamlı ve örnek teşkil eden bağışlar olduğunun altını çizdi, Keşan ve bölge halkından ekonomik durumu iyi duyarlı vatandaşların da Kardeş ve Çağrı gibi iyilik hareketine katılarak ihtiyaç sahibi çocukların Kurban Bayramı’na giysileri ile mutlu girmesi için KİSEV’le irtibata geçmesini rica etti.

KİSEV Kurucu üyeleri, bu kampanyada her şeyin çocuklar mutlu olsun ve yüzleri gülsün diye yapıldığının altını çizdi ve yapılan bağışlarla sadece çocukların değil onların ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanan ailelerinin de yüzlerinin güleceğini ifade etti.

Çocukların bayram sevincine ortak olmak isteyen tüm hayırseverlerin desteğini beklediklerini kaydeden KİSEV Kurucu üyeleri, “Çocukların kalbine dokunup, onların yüzlerini güldürmek istiyoruz. Allah'ın izniyle çocuklarımız bayramı güzel kıyafetleriyle karşılayacak. Bu anlamda bizlerden desteğini esirgemeyip kampanyamıza katılacak tüm hayırseverlere ayrı ayrı şimdiden yürekten teşekkür ediyoruz” dedi.