KEŞAN BELEDİYESİ

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Cumhuriyet’in 98. yıldönümünü özenle hazırlanan 3 günlük etkinlik programıyla Keşan’a yakışır bir şekilde tüm Keşan halkıyla birlikte kutlayacaklarını belirtti.

Açıklamasında Cumhuriyet Bayramı’nın en önemli bayramlarımızdan biri olduğunun altını çizen Helvacıoğlu, “Cumhuriyet Bayramımızı en güzel şekilde tüm Keşanlı hemşerilerimiz ile birlikte tüm coşkusu ve ihtişamıyla doya doya kutlayacağız” dedi.

ETKİNLİKLER 27 EKİM ÇARŞAMBA BAŞLAYACAK

Etkinlikler 27 Ekim Çarşamba günü saat 20.00’de Keşan Belediyesi Selim Sesler Konferans Salonu’nda Doğru Cevap Koleji işbirliği ile Şiir ve Müzik Dinletileri, Halk Oyunları ve Vals Gösterisi ile başlayacak.

BELEDİYE BANDOSU MARŞLARIYLA KORTEJ YÜRÜYÜŞÜ OLACAK

28 Ekim Perşembe günü saat 14.30’da Keşan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde tüm okulların katılımı ve Keşan Belediye Bandosu eşliğinde Keşan Atatürk Stadyumu önünden Cumhuriyet Meydanı’na kadar bir kortej yürüyüşü gerçekleşecek.

29 EKİM CUMA GÜNÜ İSE 4 ETKİNLİK BİRDEN GERÇEKLEŞTİRİLECEK

29 Ekim Cuma günü; 09.00-18.00 saatleri arasında Türk Kızılayı işbirliğinde 29 kişiye Edirne Kültür Gezisi, 290 kişiye ise özel hediyeli kan bağışı kampanyası gerçekleştirilecek.

ŞEHİT EREN BÜLBÜL PARKI AÇILIŞI VE GÖSTERİ MAÇI

Saat 14.00’te Büyük Cami Mahallesi’nde yapımı tamamlanan ‘Şehit Eren Bülbül Parkı’ açılışı ve yine Büyük Cami Mahallesi Semt Sahası’nda Genç Ordu Spor Kulübü’nün 29 Ekim Özel Gösteri maçı yapılacak.

VATANDAŞLARA BAYRAK DAĞITILACAK

Saat 20.00’de Keşan Kent Müzesi önünden tüm halkın katılımı ile bayrak ve meşaleler ile birlikte Cumhuriyet Meydanı’na kadar Cumhuriyet Korteji Yürüyüşü gerçekleştirilecek.

GENCER SAVAŞ VE BANDOSU KONSER VERECEK

Etkinliklerin son bölümünde ise 29 Ekim Cuma günü saat 21.00’da Cumhuriyet Meydanı eski köy garajında Gencer Savaş ve Bandosu unutulmaz bir konser verecek.