HABER MERKEZİ

Saat 19.30 sıralarında Keşan Adliye Sarayı önünden Keşan Belediye Bandosu eşliğinde hareket eden arabalı kortej Rasim Ergene Caddesi üzerinden, Necati İşcan Caddesi, Hastane Caddesi ve Demirciler Caddesi güzergahını kullanarak, konserin düzenleneceğini Keşan Belediyesi Çok Amaçlı Pazaryeri Kompleksi’ne hareket etti.

DOÇEK ve SARDOS bisiklet gruplarının da yer aldığı korteje yaklaşık 200 araç katıldı.

ARABALI KONSER ETKİNLİĞİ

Keşan Belediyesi Çok Amaçlı Pazaryeri Kompleksi’nde düzenlenen arabalı konser etkinliği ise saat 20.00 sıralarında başladı.

Etkinliğe; Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Gürcan Kılınç ile vatandaşlar katıldı.

Burada konuşan Helvacıoğlu, “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle düzenlediğimiz arabalı konser etkinliğinde sizlerle buluştuk. Atamızın emaneti olan bu güzel cumhuriyeti ilelebet coşkuyla yaşatacağımıza söz veriyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde19 Mayıs 1919’da başlayan milli mücadelemizin, büyük zaferle noktalanmasını takiben, Büyük Önder Atatürk’ün ‘Türk milletinin tabiat ve şiarına en uygun idare, Cumhuriyet idaresidir’ dediği cumhuriyetimizin ilanının 97. Yıldönümünübüyük bir gurur ve heyecanla kutluyoruz. Kurtuluş Savaşı zaferimizin sonucunda; geçmişimize gururla, geleceğimize güvenle bakmamızı sağlayacak bir ülke ve cumhuriyet emanet edilmiştir. Bu anlamı büyük günde başta cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder MustafaKemal Atatürk olmak üzere istiklal mücadelemizin tüm kahramanlarını, aziz şehitlerimizi ve tüm gazilerimizi bir kez daha şükran ve rahmetle anıyor, Cumhuriyet Bayramımızı kutluyorum.” dedi.

Konuşmanın ardından Grup Aheste ile Grup A 20 seslendirdikleri şarkılar ile etkinliğe katılanlara keyifli anlar yaşattı.