HABER MERKEZİ

Belediye ekipleri bisiklet duraklarını ilk etapta; Gençlik Merkezi, Geri Dönüşüm Parkı, Alparslan Türkeş Meydanı, Belediye Kompleksi Meydanı ve Mehmet Gemici Cennet Bahçesi’nde konumlandırdı. 

BİSİKLETLİ ULAŞIMIN YAYGINLAŞMASINI ÇOK ÖNEMSİYORUZ

Çalışmaları yerinde inceleyen Keşan Belediye Başkan Vekili Şafak Uslu, “Keşan Belediyesi olarak ilçemiziilklerle buluşturmaya devam ediyoruz. Keşan’ımızı bisiklet duraklarıyla tanıştırıyoruz. Keşan'da bisikletimi nereye bırakacağım derdine bu çalışmamız ile son veriyoruz. Bisiklet duraklarımızı; Gençlik Merkezi, Geri Dönüşüm Parkı, Alparslan Türkeş Meydanı, Belediye Kompleksi Meydanı ve Mehmet Gemici Cennet Bahçesinde konumlandırıyoruz. İlçemizde hem bisiklet yollarını hem de duraklarını oluşturuyor, şehrimizde bisikletli ulaşımın yaygınlaşmasını çok önemsiyoruz.” dedi.

Bisiklet kullanımını teşvik etmek adına birçok uygulamayı hayata geçirdiklerini ifade eden Uslu, “Son olarak ilçemiz için ilk olma özelliğini taşıyan bisiklet duraklarımızın montajını yaptık. Duraklarımızı bisiklet kullanımının yoğun olduğu noktalardan başlayarak yaygınlaştırmayı ve park kapasitelerini de talebe göre artırmayı planlıyoruz. Bisiklet kullanımının desteklenmesi konusunda Keşan’da örnek uygulamalar yapmaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.