HÜSEYİN ÜNSAL YÜCEL

Keşan Belediye Başkan Vekili Nehir Gergin, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Erhan Başaran ve teknik ekibi ile birlikte teslim edilen ödüllerin programı, yarışmanın 1.si Gürsel Debreli’nin evinde gerçekleştirildi.

Keşan Belediyesi’nin En Güzel Bahçe ve Balkon yarışmasında; 1. Gürsel Debreli, 2. Ayşe Uz, 3. de Hamide İnce olmuştu.

Yarışmada 1.’ye berjer takımı ve 3’lü kahve sehpası, 2.’ye Türk Kahvesi makinesi, 3.’ye kahvaltı takımı, ilk 3 dahil 10 kişiye de belediyemiz ileri dönüşüm atölyesinden çeşitli mansiyon hediyeleri verildi.

Yarışmada ayrıca; Firdevs Güler, Sevil Kırım, Yasemin Urulu, Hülya Ünlüırmak, Sibel Özek, Gülsüm Avkıran, Zeynep Dalbay, Tuğçe Fırtına da mansiyon ödülü kazandı.

Keşan Belediye Başkan Vekili Nehir Gergin, Keşan Belediyesi’nin, Keşan’da yaşayan vatandaşlarıyla birlikte çevreyi güzelleştirmek amacıyla etkinliği düzenlediğini anlattı en güzel balkon ve bahçe yarışmasına katılarak destek veren tüm hemşehrilerine teşekkür etti.

Gergin, şunları söyledi: “Keşan’ımızın düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında düzenlenen “En Güzel Bahçe ve Balkon Yarışması”na vatandaşlarımız rengarenk balkon ve bahçe düzenlemeleri ile katıldılar. Yarışmaya katılan vatandaşlarımız; balkon veya bahçe resimlerini en az 3 adet olacak şekilde olabildiğince farklı açılardan fotoğraflayarak İnstagram üzerinden ‘@kesanbelediyesi’ etiketiyle paylaştılar. Jürimiz de değerlendirerek ilk 3’e giren yarışmacımıza büyük ödüller, ilk 10’a giren yarışmacılarımıza da mansiyon ödülleri hazırladı. Jüri; balkon ve bahçeleri; mekanın genel tasarımı, mekanın estetik görünüşü ve bakımlılığı, mekanın işlevselliği, bitki kompozisyonu, kullanılan yapı ve dekorasyon elemanlarının uygunluğu, geri dönüşebilen ya da tekrar kullanım olarak değerlendirilen materyallerin birbiriyle uyumlu kullanımı açısından değerlendirdi. Doğayı evlerimizin balkonları ile bahçelerinde yaşatarak Keşan Belediyesi olarak yeşili korumaya öncülük ediyoruz. Keşan’ımızın doğa ve çevre konusundaki hassasiyet farkını ve duyarlılığını da göstermiş olduk.  Keşan Belediyesi ve Keşan’ımızda yaşayan vatandaşlarımız olarak çevremizi birlikte güzelleştiriyoruz. En güzel balkon ve bahçe yarışmamıza katılarak destek veren tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyor, Keşan Belediyesi olarak bu yarışmanın hazırlanmasında emeği geçen birimlerimizi de kutluyoruz” dedi.