HÜSEYİN ÜNSAL YÜCEL

Gıda OSB’nin kurulması planlanan alana ait toplam 4 parselin tapuları, Keşan Gıda İhtisas OSB Yönetim Kurulu üyeleri Keşan Kaymakamı Cemalettin Yılmaz, Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Keşan Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Şapçı ve Keşan Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Kaymaz ve Keşan Gıda İhtisas OSB Müdürü ve Keşan TSO Genel Sekreteri Erdem Başak’a Keşan Tapu Müdürü Yavuz Eker tarafından teslim edildi.

Konuya ilişkin yapılan açıklamada, “Hayırlısıyla Gıda OSB’nin yer teslimini gerçekleştirdik. Süreç tıkır tıkır işliyor, Keşan’ımızın gelecek vizyonunu hep birlikte oluşturuyoruz. Hem istihdam artışı hem de şehrin ekonomik canlanmasına büyük katkı sağlayacak, gerçek tarımsal potansiyelini açığa çıkaracak, Keşan’ımızı üretim ve ticaretin başşehirlerinden biri yapacak OSB’de süreç planlandığı gibi tıkır tıkır işliyor. Şehrimizin gelişimi, bölge ürünlerinin katma değerli ürünler olarak pazarlanması ve vatandaşlarımızın refahı için ilgili tüm kurumlarımızla el ele vererek çalışıyoruz” denildi.

Aynı zamanda Keşan TSO’nun da sosyal medya hesabında da, “Bölgemizde kurulacak olan Keşan Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgemizin kısa sürede altyapı ve üstyapılarının çalışmalarına başlanacaktır. Konumu gereği uluslararası ve şehirlerarası hizmet alanlarında çalışmalarına başlayacak olan, Keşan Gıda İhtisas OSB merkezimizin bölgemize ve milletimize hayırlı olmasını temenni ederiz” paylaşımı yapıldı.