AYGÜL KONAR

Keşan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İstanbul Aydın Üniversitesi işbirliği ile  kurulan Tercih Danışma Merkezi, 09.00-19.00 saatleri arasında hizmet veriyor.

YKS yerleştirme esas puanlarının açıklanmasının ardından Keşan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İstanbul Aydın Üniversitesi işbirliğiyle öğrencilerin uzmanlar eşliğinde tercih yaparak kendilerine en uygun üst eğitim programına yerleşmesi amacıyla rehberlik hizmeti başlatıldı.

5-20 Ağustos 2021 tarihleri arasında çalışacak komisyonlar aracılığı ile tercih konusunda donanımlı öğretmen ve yöneticiler, YKS’ye giren öğrencilere profesyonel tercih danışmanlığı hizmeti verecek.

“TÜM ÖĞRENCİLERİMİZİ TERCİH DANIŞMA MERKEZLERİMİZE BEKLİYORUZ”

Tercih Danışma Merkezi ile ilgili, “YKS sonuçları açıklandı ve bizlerde üniversite adaylarımızın ilgi, yetenek, kişilik özellikleri ve ailelerinin olanakları doğrultusunda üniversite adaylarımıza rehberlik yapmak amacıyla Keşan Lisesi’nde Tercih Danışma Merkezi’nde hizmet vermekteyiz. Öğrencilerin daha kolay bir şekilde tercih yapabilmesi için Keşan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İstanbul Aydın Üniversitesi işbirliği ile Tercih Danışma Merkezi oluşturuldu. Tercih merkezimizde Keşan Lisesi Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmeni Serkan Kahraman ve İstanbul Aydın Üniversitesi Öğr.Gör.Gülcan Güzel 09.00-19.00 saatleri arasında hizmet vermektedir. Tüm öğrencilerimizi tercih danışma merkezlerimize bekliyoruz” ifadelerine yer verildi.