HÜSEYİN ÜNSAL YÜCEL

Saat 10.00’da, Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı önünde başlayan törene; Keşan TSO Meclis Başkanı Orkun Özkaya, Keşan TSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Şapçı, Keşan TSO Meclis üyeleri ve Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte oda personelleri katıldı.

63 YILLIK HİZMET BAYRAĞINI DURMADAN, DAHA İLERİYE TAŞIMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Tören, Meclis Başkanı Özkaya ve Yönetim Kurulu Başkanı Şapçı tarafından, Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasıyla başladı. Törende günün anlam ve önemiyle ilgili açıklama yapan Keşan TSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Şapçı, “Keşan, İpsala ve Enez’i kapsayan Hamzadere Bölgemizin, öncü sivil toplum kuruluşu olan Keşan TSO'nun 63. Yılında da gerçekleştireceğimiz tüm faaliyet ve etkinliklerde hep birlikte olmayı umut ediyoruz. 63 yıllık hizmet bayrağını, durmadan ileriye taşımak için Yönetim Kurulumuz, Meclis Üyelerimiz ve çalışma arkadaşlarımızla birlikte gayretle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Odamızın kurulmasında emeği olan yaşayan ve ahirete intikal etmiş geçmiş tüm Meclis ve Yönetim Kurulu üyelerimizi, oda yöneticilerimizi de saygı ile anıyoruz. Keşan TSO olarak Atatürk’ün açtığı çağdaş ekonomi yolunda azimle, yorulmadan bölgemize hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

Şapçı’dan sonra söz alan Meclis Başkanı Orkun Özkaya, Keşan TSO'nun 63. yıl dönümünü kutladığını belirterek bu süreçte Keşan TSO'ya hizmet eden, geçmiş dönem başkanlarına, meclis üyelerine, yönetim kurulu üyelerine ve tüm üyelere teşekkür etti. Özkaya, “Yaşayan ya da vefat etmiş olan şimdiye kadar odamıza hizmet eden tüm Meclis Üyelerimizi, Yönetim Kurulu Üyelerimizi saygı ile anıyoruz. Bölgemize ve oda üyelerimize en iyi hizmeti sunmak için tüm imkanlarımızla çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.