HABER MERKEZİ

Keşan TSO tarafından yapılan açıklamada: “Odamız bünyesinde devam eden çalışmalarımızı daha ileriye taşıma ve hizmet kalitemizi arttırmaya yönelik adımları atmaya devam ediyoruz.

Geçtiğimiz günlerde oda personellerimizin kişisel gelişimine katkı sağlamak ve hizmet kalitemizi arttırmak adına ISO27001:2017 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi Eğitimi’ni aldırmıştık. Alınan bu eğitimler ile birlikte Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemleri’ni Akreditasyon seviyemizi arttırarak, bu belgeyi almaya hak kazanmak adına gerekli çalışmalarımızı titizlik ile sürdürdük. Yürütülen çalışmalar doğrultusunda artan internet kullanımı Veri Güvenliği, Bilgi Güvenliği, Yedekleme ve Güncelleme gibi alanların önemi oldukça arttı, geçmişte yaptığımız planlamalar doğrultusunda bünyemize ISO27001:2017 belgesini katmayı hedef belirleyerek, bugün oda envanterimize bir belge daha kazandırmış olduk.” dedi.

SAHADA ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜREREK, BÖLGEMİZDE ETKİN BİR KURUM OLMA ANLAYIŞINI BENİMSEDİK

ISO27001:2017 Bilgi Güvenliği Sistemi ile ilgili konuşan Keşan TSO Yönetim Kurulu Üyesi Sevtap Engin, şunları söyledi: “Keşan TSO Yönetimi olarak sahada çalışmalarımızı sürdürerek, bölgemizde etkin bir kurum olma anlayışını benimsedik. Odamızın hizmet kalitesini, faaliyet alanlarını, üye memnuniyetlerini, hizmet çeşitliliğini arttırmak adına tüm imkanlarımızı, seferber ederek bölgemize katkı sağlamayı hedef belirledik. Odamızın Akreditasyon Seviyesini en üstte tutmak adına denetlenen bir kurum olma özelliğini en üst sırada tutuk. Yürüttüğümüz çalışma ve projeler doğrultusunda bugün bünyemize ISO27001:2017 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi Belgesini kazandırmış bulunmaktayız. Kendi yetki alanları içerisinde Bilgi Güvenliği, Veri Güvenliği, Üye Bilgilerinin Korunması, KVKK, Yasa ve Sözleşmeler ile ilgili Yükümlülükler, Bilişim Teknolojileri Prensipleri ve Gereksinimleri gibi alanlarda, belgemizin de gelmesi ile birlikte Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi uygulanmaya başlamıştır. Keşan TSO Yönetimi olarak eğitime ve teknolojiye her zaman önem vererek, kendi kendini geliştirebilen bir kurum olma özelliğini taşıdık ve taşımaya da devam edeceğiz.”