HÜSEYİN ÜNSAL YÜCEL

Seramik ve mutfak sektörünü tek çatı altında buluşturan fuara Keşan, İpsala ve Enez’de yaşayan vatandaşların ilgilisi yoğundu. Keşan Ticaret ve Sanayi Odası(Keşan TSO) önderliğinde Oda Üyesi ve üye çalışanlarından oluşan heyet, geçen Cuma Günü CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi’nde  gerçekleştirilen UNICERA - Uluslararası Seramik, Banyo ve Mutfak Fuarına katıldı.

İKİ YIL ARADAN SONRA DEĞİŞEN VE GELİŞEN YENİ TEKNOLOJİLERİ YERİNDE İNCELEME FIRSATI BULDUK

Banyo ürünlerinden zemin-duvar kaplamalarına, seramik işleme teknolojilerinden, mutfak ve dekorasyon ürünlerine kadar, 1200’ün üzerinde markanın yenilikçi ürün, tasarım, malzeme ve teknolojilerin tanıtıldığı fuarla ilgili Keşan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Cüneyt Yüksekdağ, değerlendirmelerde bulundu.

Cüneyt Yüksekdağ, seramikte, banyo ve mutfak ürünlerinde iki yıl aradan sonra değişen ve gelişen yeni teknolojileri fuar kapsamında yerinde inceleme imkanı bulduklarını belirterek, “5 Kasım Cuma günü CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi’nde  düzenlenen UNICERA Uluslarlarası Seramik Banyo ve Mutfak ürünleri fuarına üyelerimiz ve üye çalışanlarımızla birlikte düzenlediğimiz günübirlik bir tur ile katıldık. Pandemi şartlarının hafiflediği bu günlerde iki yıl aradan sonra katıldığımız UNICERA’da son ve yeni teknolojileri, gelişmeleri yerinde inceleme fırsatımız oldu. 1200’den fazla katılımcı firmanın yer aldığı ulusal ve uluslararası düzeydeki katılım seviyesi ile bir çok firmanın yeni ürünlerini üyelerimizle buluşturarak sektörel değerlendirmeler yaptık. Keşan TSO olarak her sektörde değişen ve gelişen yenilikleri takip etmek açısından düzenlenen fuarlara üyelerimizle birlikte katılmayı önemsiyoruz.  Yeni normalleşme süreciyle beraberde yurtiçinde ve yurtdışında düzenlenecek olan fuarlara katılımlarımızı artıracağız. Tüm üyelerimizi ve üye çalışanlarımızı da bizimle beraber bu fuarlarda görmekten mutluluk duyacağız” dedi.