SONGÜL KONAR

Trakya’da geçtiğimiz Cumartesi günü, akşam saatlerinde başlayan kar yağışı, Pazar günü de aralıksız devam ederek Keşan’ı beyaza bürüdü. Kar yağışı gece boyunca devam ederken, Köylere Hizmet Götürme Birliği de karla mücadele için kurduğu ekiplerle kar küreme ve tuzlama çalışması gerçekleştirdi. 

AK Parti Keşan İlçe Başkanı Gürcan Kılınç, konuyla ilgili açıklamada bulundu. 

Kılınç, “Keşan ilçe özel idare ekiplerimizle birlikte çalışmalara yoğun bir şekilde devam ediyoruz. Valiliğimiz koordinasyon merkezimiz ile çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz” dedi.

“ÇALIŞMALARIMIZI ARALIKSIZ SÜRDÜRÜYORUZ”

Yaşanan yoğun kar yağışı ile birlikte herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için AK Partili İl Genel Meclis Üyeleri Halil Bayazıt ve İsmail Keleş ile birlikte Keşan ilçe özel idare ekipleri ile birlikte çalışmalara yoğun bir şekilde devam ettiklerini belirten Gürcan Kılınç, “Kar yağışının hayatımızdaki olumsuzlukları kadar bereketiyle birlikte kuraklık yaşadığımız bugünlerde olumlu taraflarından dolayı şükrediyor yağışın bereketiyle umutlu oluyoruz. Gerek hayatımızı idame ettirmek, gerekse bölgemizdeki çiftçilerin kuraklıktan etkilenmeleri adına endişeliydik artarda yağan yağışlar ve Pazar günü yaşanan bereketli kar yağışı su miktarında artış sağlayacaktır. Devlet millet el ele diyoruz halkımıza hizmet etmek için her daim gece gündüz tüm birimlerimizle birlikte çalışmalarımıza devam ediyoruz. İlçemizde yaşanan yoğun kar yağışı ile birlikte herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için İl Genel Meclis Üyelerimiz Halil Bayazıt ve İsmail Keleş ile birlikte Keşan İlçe Özel İdare ekiplerimizle birlikte çalışmalara yoğun bir şekilde devam ediyoruz. Valiliğimiz koordinasyon merkezimiz ile çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Günün ilk saatleriyle birlikte Altıntaş, Karacaali, Çobançeşme köy yolları ile birlikte Türkmen, Gündüzler, Kılıçköy arası yolda ekiplerimizce yapılan karla mücadele çalışması sonucu yollar açılmıştır. Çamlıca, Pırnarköy, Gökçetepe ve Sazlıdere köyleri arasında da yol açılma çalışmalarımız devam etmektedir. Hava koşullarına rağmen ilçemize hizmet eden, fedakârca görev yapan tüm ekiplerimize teşekkür ediyoruz. Devletimiz her zaman teyakkuzda hizmet halinde diğer yandan sağlık çalışanlarımızı böyle bir günde azimli çalışmalarından dolayı tebrik ve takdir ediyorum. Gece gündüz sıcak soğuk demeden, toplum sağlığımızın korunması ve hastalarımızın şifası için eşsiz gayretler gösteren tüm sağlık çalışanlarımıza sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz” şeklinde konuştu.