BÜLENT SAYLAM

Vatandaş, İspat Cami Mahallesinde Muhtar Ali Çevikel Caddesi ve İspat Sokak; Büyük Cami Mahallesi İsmet İnönü Caddesi; Rasim Ergene Caddesinin Mustafa Kemal Paşa ile Cumhuriyet Mahallelerini ayırdığı bölüm ve Yeni Mahalle’de okullar bölgesinde bulunan yolların onarılmasını istedi.

İSPAT CAMİ SOKAK VE MUHTAR ALİ ÇEVİKEL CADDESİ

Keşan’da çokça kullanılan Kurtuluş İlkokulu’nun yanından geçen İspat Sokak’ta çeşitli nedenlerle yolda bozulmaların olduğunu söyleyen vatandaş belediyenin bu sokakta gerekli çalışmaların yapmasını istedi. Aynı mahallede Muhtar Ali Çevikel Caddesinin Keşan Küçük Sanayi Sanayi Sitesinin yönetim binası yönünde de bozulmaların olduğunu dile getiren vatandaş, “Bu yol 2 kere yapıldı. Bir beton bir de asfalt olmak üzere. Şimdi de yolda kabarmaların olduğunu görüyoruz. Geçen yıl Eylül ayından trafiğe açılan ve masraf yapılan yol neden bozuldu? Belediyenin bu konuda daha duyarlı olmasını istiyoruz.” şeklinde sorunlarını aktardı.

İSMET İNÖNÜ CADDESİNDE YAMA YAPILAN YER YENİDEN BOZULDU

Büyük Cami Mahallesi İsmet İnönü Caddesi Dinçman İşmerkezi önündeki yolda geçen yıl yapılan yamanın da bozulduğu gözlendi. Keşan’ın en işlek caddesinin onarılmasını isteyen vatandaş, “Ana akım medyada Keşan Belediyesinin yama yapma tekniğini seyrettik. Gurur vericiydi. Ancak üzerinden uzun bir zaman geçmeden bu övündüğümüz sistemi bu şekilde görmek bir Keşanlı olarak bizi üzdü. Keşan’ın göbeğinde bu görüntü yakışmıyor. Acilen bu görüntünün kaldırılması gerek” şeklinde şikayetlerini dile getirdi.

RASİM ERGENE CADDESİNDE CİDDİ BOZULMALAR VAR

Rasim Ergene Caddesinde son yağışla beraber iki-üç yerinde ciddi bozulmaların olduğu gözlenirken araçların bu noktalardan dikkatli geçtiği görüldü. Geçen Pazar günü yağan yağışla beraber yolda ciddi bozulmaların olması nedeniyle vatandaş şikayetini şöyle dile getirdi: “Yağışlar nedeniyle yolda bozulmalar oldu. Keşan Belediyesinin burada önlem alması gerekiyor. Aksi takdirde sürücüler dikkat edilmediği zaman araçlarında maddi hasara neden olabilir. Ayrıca, Yeni Mahalle’de inşaatların çok olması nedeniyle yer yer inşaata yakın yerler bozuluyor. Bozulan bu yerlere geçici asfalt atılırsa; bozulmalara da engel olunur. Bu alanların acilen bakıma ihtiyacı var”