HABER MERKEZİ

Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Feyzullah Aktan, kuruluşundan itibaren Anafartalar Caddesi’ndeki adresinde faaliyet gösteren Keşanlılar Sürücü Kursu’nu; daha nezih ve sağlıklı bir ortamda, herkesin ulaşabileceği bir konumda, daha iyi bir eğitimle hizmet vermesi amacıyla geçen yıl Keşan Belediyesi Çok Amaçlı Pazaryeri Kompleksi’ne taşıdıklarını ve yaklaşık bir yıldan bu yana burada hizmet vermeye devam ettiklerini hatırlatarak, “Dededen toruna onbinlerce kişiyi sürücü belgesi sahibi yapan ve sektöründe marka haline gelen Keşanlılar Sürücü Kursu, yeniliklerine devam ediyor. Bu kapsamda, deneyimli usta öğretici kadromuz yenilenmiş araç parkımızla görevine devam ederken, kurs müdürlüğünü de şirket hisselerinin yüzde 75’ine sahip olan ailemizden birinin üstlenmesine karar verdik. Oğlum Cengizhan Aktan’a başarılar diliyorum” dedi.

CENGİZHAN AKTAN

1965 yılında Keşan’da doğan Cengizhan Aktan, ilk, orta ve lise öğrenimini Keşan’da tamamladıktan sonra 1988 yılında Gazi Üniversitesi Basın Yayın Yüksekokulu Gazetecilik ve Halkla İlişkiler Bölümünden mezun oldu.

Önder Gazetesi’nde muhabirlik, yazı işleri müdürlüğü, genel yayın yönetmenliği ve yazarlık; Medya Keşan Gazetesi’nde genel yayın yönetmenliği ve yazarlık, kendi yayımladığı Saros Körfezi Gazetesi ve Dergisi’nde genel yayın yönetmenliği ve yazarlık yaptı.

Sürekli Basın Kartı sahibi olan Cengizhan Aktan, 2004-2009 döneminde Keşan Belediye Meclisi üyeliği, 2014-2019 döneminde Keşan Belediye Meclisi üyeliği ile birlikte Keşan Belediye Başkan Yardımcılığı görevinde bulunduktan sonra, 10 Ağustos 2020 tarihinde Keşanlılar Sürücü Kursu Müdürlüğü’ne getirildi.