HABER MERKEZİ

Keşan Kaymakamı Cemalettin Yılmaz’ın başkanlığında dün toplanan KİSEV yönetimi, Kurban Bayramı’nda yürüteceği çalışmalarla ilgili planlamalarını yaptı.

KİSEV, bu yıl kurban bağışı ve kurban eti bağışının yanı sıra, kurban deri bağışı da kabul edecek. Toplanan kurban bağışları bayram süresince KİSEV ekipleri tarafından ihtiyaç sahipleri ile buluşturulacak. Toplanan derilerden elde edilecek bağışlarla da Keşan’da ikamet eden üniversite öğrencilerine verilecek burslara katkı sağlanacak.

KİSEV, bu yıl ayrıca Kurban Bayramı’nda “Sen de 1 Çocuk Giydir” Destek kampanyası kapsamında 100 çocuğa giysi desteğinde bulunarak çocukların Kurban Bayramı’nı mutlu geçirmesine vesile olacak.

KİSEV, Kurban Bayramı’nda hayırlara vesile olmaya devam ederken, duyarlı vatandaşların bağış ve destekleriyle ihtiyaç sahiplerinin yüzlerini güldürmeye devam edecek.

KİSEV yetkilileri, vatandaşların, Keşan Belediye Mezbahası’nda KİSEV görevlilerine gönül rahatlığıyla kurban etlerini ve derilerini bağış makbuzu karşılığında verilebileceğini bildirdi.

Yetklililer, KİSEV’in Kurban Bayramı’nda yürüteceği faaliyetler ve bağışlarla ilgili 444 70 22 No’lu telefondan bilgi alınabileceğini kaydetti.