HABER MERKEZİ

Kurban Bayramı öncesinde 125 çocuk ‘Sen de Bir Çocuk Giydir’ kampanyası kapsamında duyarlı hayırseverlerin desteği ile giydirildi ve çocuklar, Kurban Bayramı’nı yeni giysileriyle çok mutlu şekilde geçirdi.

KİSEV, bu yıl kurban bağışı da kabul etti ve Kurban Bayramı süresince toplanan bu bağışlarla 250 haneye kurban eti ve erzak paketi dağıtıldı. Aşevine de ayrıca bir adet kurban bağışı yapıldı.

KİSEV, bu yıl ilk kez kurban deri bağışı da kabul etti ve Kurban Bayramı süresince KİSEV’e 116 adet kurban derisi bağışı yapıldı. Toplanan derilerin satışından elde edilecek gelirle Keşan'da ikamet eden üniversite öğrencilerine verilecek burslara katkı sağlanması planlanıyor.

KİSEV yetkilileri, giysi, kurban eti ve deri bağışında bulunan tüm hayırseverlere teşekkür etti.

KİSEV yetkilileri, çocukların yüzlerindeki gülümsemenin eksilmemesi ve ailelerin ihtiyaç duydukları her an yanı başlarında olmak için hayırseverlerin destekleri ile çok çalışmaya devam edeceklerini dile getirdi.

KİSEV yetkilileri, “Vatandaşlarımızın bayramlarını en güzel şekilde geçirmeleri için Kurban Bayramı süresince sahadaydık. İhtiyaç sahibi ailelerimize ve çocuklarımıza ulaşarak, onların bayramı bayram tadında geçirmelerine vesile olduk. Bayramlar; dayanışma, birlik ve beraberlik günleri. Bayram süresince mesai mevhumu gözetmeksizin çalışan ekip arkadaşlarımıza ve duyarlı hayırseverlerimize teşekkür ediyoruz. Bizi birbirimize bağlayan bayram günleri, aslında bizi biz yapan en önemli manevi değerlerimiz. İhtiyaç sahibi ailelere yönelik desteklerimiz bundan sonraki dönemde de artarak devam edecek. Bayramlar bir arada olmanın, dargınlıkları bitirmenin ve ihtiyaç sahiplerini düşünerek onların yanında olmanın; sevinci, bereketi ve güzellikleri paylaşmanın günleridir” dedi.

KİSEV yetkilileri, Kurban Bayramı sonrasında da bağış ve desteklere devam edilmesi temennisinde bulundu, dayanışma ve birlik içerisinde sorunların çözümü ve dertlere deva olmak için çalışmaya devam edeceklerinin altını çizdi.