SONGÜL KONAR

Kocaman, koronavirüs vaka sayılarında hem ülke genelinde, hem de Keşan'da bir artış yaşandığına dikkat çekerek, bu konuyla ilgili Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca'nın da her fırsatta dile getirdiği "Aşı" uygulamasının önemine değindi.

Aşının, koronavirüs hastalığına karşı alınabilecek en büyük tedbir olduğunun altını çizerek ülke genelinde yapılan aşı çağrılarına katılan Hasan Kocaman, bu anlamda geride kalan kapanma sürecinde esnaf ve tüm vatandaşların yaşadığı zorlukların unutulmaması gerektiğini söyledi. Kapanmaların yeniden gündeme gelmemesi adına da, esnaf ile çalışanları başta olmak üzere herkesin bu hastalığa karşı aşılarını olması gerektiğini vurgulayan Kocaman, hastalığın bu sayede üstesinden gelinebileceğini ifade etti.

“KORONAVİRÜS SALGININA KARŞI EN BÜYÜK TEDBİR AŞI OLMAK

Aşılama konusunda herkesin üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmesi gerektiğini kaydeden Hasan Kocaman, “Esnaf olarak bizler, çalışanlarımız ile birlikte duyarlı olmalıyız. Geride kalan kapanma sürecinde ne kadar zorluk çektiğimizi biliyoruz. Bu nedenle o günlerin yeniden gelmemesi adına üzerimize düşen toplumsal sorumluluğu yerine getirmeli ve aşımızı olmalıyız. Bilindiği gibi şu an koronavirüs salgınına karşı en büyük tedbir aşı olmak. Bu sayede inşallah ülke olarak bu zorlu sürecin de üstesinden geliriz” diye konuştu.