SONGÜL KONAR

Kılınç, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “İlçe Sağlık Müdürlüğümüzün mobil araçları vasıtasıyla, Keşan Kaymakamlığımızın ve köy muhtarlarımızın aracılığıyla, köylerimizde 18 yaş ve üzeri vatandaşlarımızın aşılarını olmaları için hizmet vermeye devam ediyor” dedi.

“İNANIN Kİ HASTANEDE YATAN HASTALARIMIZIN %95‘ İ AŞI OLMAYANLAR”

Keşan’da günlük 2 bin kişinin koronavirüs aşısı olduğunu ifade eden Kılınç, “Bölgemizde koronavirüs aşılama çalışmaları hızla devam ediyor. Aile Hekimlerimiz, Sağlık Ocaklarımız, İlçe Sağlık Müdürlüğümüz ve Devlet Hastanemizde randevu alan vatandaşlarımızın aşılamaları yapılıyor. Kıymetli vatandaşlarımız da aşı randevularını almak için 182 ya da MHRS uygulamasından randevularını oluşturarak aşılarını olabilirler. Aynı zamanda İlçe Sağlık Müdürlüğümüzün mobil araçları vasıtasıyla, Keşan Kaymakamlığımızın ve köy muhtarlarımızın aracılığıyla, köylerimizde 18 yaş ve üzeri vatandaşlarımızın aşılarını olmaları için hizmet vermeye devam ediyor. Keşan’da günlük 2 bin kişiye koronavirüs aşısı yapılıyor. Bu rakam gerçekten bizi mutlu ediyor. İnanın ki hastanede yatan hastalarımızın %95‘ i aşı olmayanlar. Duyarlı vatandaşlarımız başta kendilerini, ailesini, yakınlarını, büyüklerini ve küçüklerini düşünerek aşılarını oluyorlar. Olmaya da devam etmelerini istiyoruz” diye konuştu.

“GELECEĞE UMUDUMUZ OLAN GENÇLERİMİZİ AŞIYA DAVET EDİYORUM”

Aşı olmayan vatandaş kalmayıncaya dek çalışmalara devam edeceklerini vurgulayan Gürcan Kılınç, sözlerini şöyle sonlandırdı: “Okullarımız 6 Eylül’de açılacak. Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz için gerekli önlemler alındı. Çocuklarımız derslerine inşallah yüz yüze devam edecek. Okullarımızda çalışan öğretmenlerimizin %99’u koronavirüs aşısı oldu. Geleceğe umudumuz olan gençlerimizi aşıya davet ediyorum. 3 bin askerimizin de aşılama uygulaması başlatılıyor. Devletimizin, Sağlık Bakanlığımızın, sağlık çalışanlarımızın gece gündüz demeden gösterdiği gayret ve çaba için şükranlarımı sunuyorum. Aşı olmayan vatandaşlarımız kalmayıncaya dek çalışmalarımız devam edecek. Maske, mesafe ve temizlik kurallarına uyalım. Daha güzel yarınlarımız için birlik olalım.”