HABER MERKEZİ

Çin’den gelip dünyayı etkisi altına alan koronavirüs (Covid-19) salgını kapsamında bir çok tedbir alınırken, söz konusu tedbirler kapsamında Keşan’da da çay bahçeleri ve parklar kapanmıştı. Bir süredir kapalı olan Mehmet Gemici Cennet Bahçesi’nin son durumu vatandaşlardan eleştiri aldı. 

Mehmet Gemici Cennet Bahçesi’ne yürüyüş yapmaya giden bazı vatandaşlar, oturma alanlarının kırık ve bakımsız kaldıklarını görünce durumu eleştirdi. Vatandaşlar, yürüyüş yaptıkları sırada, alanda birçok çöple karşı karşıya kalırken, yaz aylarının gelmesiyle büyüyen otların da biçilmediğini gördü.

Mehmet Gemici Cennet Bahçesi’nin temizlenmesi ve büyüyen otların biçilmesi için yetkilileri göreve davet eden vatandaşlar, “Parklar ve bahçeler kapalı diye otların biçilmemesi bizi şaşırttı açıkçası. Ne yazık ki bu durum bizi üzdü. Ayrıca birçok bank ve kamelya da kırılmış. Bazı vatandaşlar da yediği içtiği çöpleri atmak yerine ortalıkta bırakmış. Belediye görevlileri yasaklardan dolayı park ve bahçelere temizlik çalışması yapmamış anlaşılan. Yetkililer umarım Cennet Bahçesi’ni temizleyip, kırılan oturma alanlarını onarır” ifadelerine yer verdiler.