MEHMET AYTAÇ

Dün saat 15.30 sıralarında Keşan Belediyesi Nikah Salonu’nda yapılan adaylık açıklamasına, Köşeli’nin listesinde yer alan isimler ile Yeşil Liste’ye destek veren oda üyeleri katıldı.

Mehmet Köşeli açıklamasında şunları ifade etti: “Ben Mehmet Köşeli. Yakinen tanıdığınız esnaf bir ağabeyiniz, kardeşinizim. Yağmurda, çamurda, karda acıyı ve tatlıyı birlikte yaşadık. Çocuklarımı sizler sayesinde okuttum ve büyüttüm. Şimdi sizlere olan vefa borcumu ödemek için ekibimle birlikte Yeşil Liste olarak yola çıktık. Buradaki amacımız 7 / 24 bizlere ulaşabileceğiniz ve daima üyelerimizin yanında olacak bir yönetim oluşturmak. Bugüne kadar yapılmayan, yapılamayan hizmetleri yapmak;

koltukta oturan değil, sahada üyelerinin yanında olan bir yönetim olmak… Projelerimizden bazılarını hazırlamış olduğumuz broşürlerde tek tek üyelerimizin çoğunu ziyaret ederek anlatmaya çalıştık. Bu projeleri hayata geçirmek ve odamızı birlikte yönetmek için 20 Şubat 2022 Pazar günü gerçekleştirilecek genel kurulda Yeşil Listemize destek vermenizi bekliyoruz. Ekibimiz işlerinde başarılı olmuş vizyon sahibi arkadaşlarımızdan oluşmaktadır. Ayrıca yönetimimizde yer alan iki bayan ekip arkadaşımız vardır. Seçimi kazanmamız halinde bayan arkadaşlarımızdan biri, başkan vekili olacak. İlk defa kadın bir başkan vekilimiz olacak. Genel kurulumuz hayırlı olsun.”

Köşeli’nin lisesinde yer alan Aysun Özkan da şunları aktardı: “Kadın elinin değdiği her yerde daha büyük güç vardır. Bizler de odamıza güç katmak için adayız. Tüm üyelerimizin desteğini bekliyoruz. Oylar Yeşil Listeye.”

Mehtap Perçin de “Üyelerinin her zaman yanında bulunan bir oda olmak için çok çalışacağız. Kadının olduğu yerde güç vardır, hizmet vardır. Yaşasın kadın gücü. Oylar Yeşil listeye.” dedi.

Mehmet Köşeli başkanlığındaki Yeşil Liste’de yer alan isimler şöyle: Mehtap Perçin, Aysun Özkan, Hüseyin Sulukavak, Cüneyt Yekdeş, Ertan Üstev, Cemal Kaan Kurnaz, Güray Koşan, Türkalp Yayageç, Ali Davut Tunç.