AYGÜL KONAR

Kooperatif Başkanı Ertan Erkan dün, Keşan’daki mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek, ücretsiz taşıma konusundaki düşüncelerini aktardı ve muhtarlara kartlarını verdi.

Keşan’daki mahalle muhtarları adına Yeni Mahalle Muhtarı Şenay Bayır söz aldı.

Bayır, konuşmasında şunlara yer verdi: S.S. 25 No'lu Keşan Şehiriçi Minibüsçüler Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi, Keşan’daki muhtarların ücretsiz taşınması için önerileri oldu. Bu çerçevede; biz muhtarlara ücretsiz ulaşım için kart sundular. Bu konuda, bizleri düşünen minibüsçü arkadaşlarımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Çünkü biz, minibüslere kendi işlerimiz için değil; vatandaşımızın işleri için çarşıya gidip gelmek zorunda kalıyoruz. Bundan ötürü de, uygulamanın faydalı olacağına inanıyorum.”

Daha sonra söz alan Kooperatif Başkanı Ertan Erkan da şunları söyledi: “Muhtarlar, bizim baş tacımızdır. Keşan’da mahallelerde halkımıza hizmet sunuyorlar. Bizlerde kendilerine en azından ulaşımda ücretsiz yararlanmalarını istedik. Muhtarlarımızın emekleri çok büyük. Bizlerde kendilerine katkı sunmak istedik. Muhtarlarımıza verdikleri hizmetler için teşekkür ediyoruz.”