HABER MERKEZİ

Uğurlama töreni; Keşan Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi ve saat 09.00’da başladı.

Törene; emekliye ayrılan Mustafa Altay, Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Başkan yardımcıları; Yakup Balcı, Nuran Uslu, Ali Yılmaz ve Tahir Özçınar katıldı.

Törende konuşan Helvacıoğlu; “Emekliye ayrılan Başkan Yardımcımızı uğurlamak için bir aradayız. Görev süresince kurumumuza verdiği hizmetlerden, beraber çalıştığı dönemde mesai arkadaşlarına gösterdiği olumlu yaklaşım ve katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz. Başkan Yardımcımız Mustafa Altay artık hizmet bayrağını devrediyor. Görev süresi zarfında çalışma arkadaşları ve bizlerle pek çok zorluğun üstesinden beraber geldik, mesai arkadaşlarımızla güzel günleri birlikte yaşadık. Özellikle Erikli’de susuz geçen dönemde vatandaşlarımızla birebir ilgilendi, sorunlara çözümler üretti. Keşan halkına en iyi şekilde hizmet etme adına çalışma yürüten mesai arkadaşımız, Başkan Yardımcım Mustafa Altay’ı kutluyorum. Kendisinin tecrübelerinden yararlanmaya devam edeceğiz. Gönül beraberliğimiz sürecek. Emeklilik hayatında ailesiyle birlikte sağlık ve mutluluklar diliyorum” dedi.

Törende daha sonra emekliliğe ayrılan Altay söz aldı.

Helvacıoğlu’nun takdiri ile Keşan Belediyesi’nde göreve başladığını ve görev süresi boyunca Keşan halkına hizmet üretmek için çalıştığını dile getiren Altay, “Hizmet bayrağını devrediyoruz. Benden sonra gelen arkadaşımızın bu görevi başarıyla yürüteceğinden hiç şüphem yok. Hepinize görev sürem boyunca bana yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ediyorum. Allah size de benim gibi emeklilikler nasip etsin” diye konuştu. 

Daha sonra yeniden söz alan Mustafa Helvacıoğlu, “Şubat ayının sonunda Başkan Yardımcılarımız Ali Yılmaz ve Mahmut Yıldırır da emekli olarak aramızdan ayrılacak. Keşan Belediyesi, Keşan halkının yarın ben de olmayacağım. Hizmet bayrağı herkese nasip olur inşallah. 15 yıldır Keşan Devlet Hastanemizde görev yapan Tahir Özçınar da kanuni hakkıyla aramızda. Bundan sonra da belediye başkan yardımcımız olarak görev yapacak. Kendisine başarılar diliyoruz” dedi. 

Koronavirüs vakalarının ilçede azaldığını ifade eden Helvacıoğlu, “Şu anda Türkiye ortalamasının altındayız. Bu güzel bir haber. İnşallah eski günlerimize kavuşuruz” dedi. 

Konuşmaların ardından Altay’a Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu tarafından, verdiği hizmetlerden ötürü Başkan Yardımcı’ları ile birlikte “Hizmet Şeref Plaketi” takdim edildi.