HABER MERKEZİ

Pazarların kapatılmasına karşılık marketlerin açık olmasını eleştiren Arısoy, bin TL yardım verildiğini fakat 30 bin TL zarar ettiklerini kaydetti. 

“TUTTURMUŞSUNUZ PAZARLAR YASAKLANSIN”

Arısoy’un açıklamaları şöyle: “Sayın Erdoğan ben doğdum büyüdüm pazarcılık yapıyorum. Bu iş benim dede mesleğim ve bu işten ev geçindiriyorum. Tutturmuşsunuz pazarlar yasaklansın, tezgâhlar açılmasın. Marketler ile sizin bir ortaklığınız mı var? Açık alanda insanlara koronavirüs bulaşmaz, markette bulaşır. Dün akşam İstanbul’a gidiyordum, 30 km yolum kalmış, pazarın kurulmayacağı yönünde haber geliyor. Sizin masraflardan haberiniz var mı? Arabalar su mu yakıyor? Hadi biz küçük esnafız. Bayrampaşa’da tüccarlar ağlıyor. İnsanlara bin TL verdiniz, 30 bin TL zarar ettirdiniz.”

“SAYIN HELVACIOĞLU BİZİ BOHÇACILARA ÇEVİRDİNİZ”

Acıkmalarının devamında Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu’nu da eleştiren Arısoy, “Sayın Helvacıoğlu bizi bohçacılara çevirdiniz. Çarşamba günü pazar, Perşembe günü Pazar.Bir de Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı yaptınız. Biz seni bize destek olman için seçtik. Sen bize köstek oluyorsun. Yaptıkların yanlış. Esnafın yanında ol. Bir günlüğüne Perşembe pazarını kapatamaz mıydın, herkes bir yerde tezgâhını açsın. Esnafı kül ettiniz. Sana bir daha oy falan vermiyorum” şeklinde konuştu.