BÜLENT SAYLAM

 Yukarı Zaferiye Mahallesi Necati İşcan Caddesi üzerinde gerçekleştirilen yol ve kaldırım çalışmasının gece geç saatlere kadar sürmesi çalışmanın yapıldığı adresteki vatandaşlar tarafından tepki ile karşılanırken kimi vatandaştan da destek geldi. Vatandaş, Keşan Belediyesi’nin yol ve kaldırım çalışmasının fotoğraflarının olduğu paylaşımın altında çalışmadan rahatsızlığını dile getiren mesajlarla tepki gösterdi.

CANLA BAŞLA ÇALIŞIYORUZ

Keşan Belediyesi’nin 16 Ağustos 2021 Pazartesi saat 21.50’de resmi sosyal medya hesabından, “Yukarı Zaferiye Mahallesi Necati İşcan Caddesindeyiz. Gözünüzle görecek, çok beğeneceksiniz. Keşan’ın yenilemek ve geliştirmek için mesai kavramı gözetmeksizin canla başla çalışıyoruz”  şeklinde yol ve kaldırım çalışmalarının fotoğraflarının olduğu bir paylaşımda bulundu. Çalışmanın olduğu adrese yakın vatandaş, konuyla ilgili olarak tepki mesajı gönderirken kimi vatandaş da çalışmadan memnuniyetini dile getirdi.

BU ŞEHİRDE ORMAN KANUNLARI MI GEÇERLİ?

Sosyal medyadan Keşan Belediyesi’nin paylaşımın altında farklı zamanlarda mesaj atan vatandaş şunları yazdı: "Keşan Belediyesi bu şehirde orman kanunları mı geçerli? Beyaz masayı arıyoruz ‘zabıtayı yönlendiriyorum 12.00’de bitecek’ diyor. Üzerine 1 saat geçti. Polisi aradım ekip geldi, çalışanlar ‘az bir şey kaldı’ dedi ve polisler gitti. Ekip çalışmaya devam ediyor. Böyle bir hizmet şekli yok. Keşan Belediyesi bu şehirde orman kanunları mı geçerli? Böyle bir hizmet şekli yok.”

LAF DEĞİL İCRAAT YAPIYOR BAŞKAN

Bir diğer vatandaş ise çalışmayı destekleyen mesajında şu ifadeleri kullandı: “Her şey hallolur sabredin hizmet belediyeciliği görsün gözünüz. Adamlar çalışıyor eskiyi ne çabuk unuttunuz laf değil icraat yapıyor başkan”

SAAT 00.56 ÇALIŞMA DEVAM EDİYOR

Tepki gösteren bir başka vatandaş ise farklı zamanlarda şu mesajı paylaştı: “Çalışmanızı çok takdir ediyoruz ama saat 23.30 uyumaya çalışanlar var. Saat 00.56 çalışma devam ediyor. Teşekkür ederiz.”