AYGÜL KONAR

Özcan, Enez Yolu Mezarlığında açılan yeni alanlarla ilgili parke taş döşeme işlerinin tamamlanmak üzere olduğunu söyledi. Yusuf Çapraz Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulu ve Keşan Hakkı Yörük Sağlık Yüksek Okulu’na giden yoldaki kaldırım çalışmalarının bitmek üzere olduğunu dile getiren Mehmet Özcan, “Asfalt çalışmalarına başlayacağız. Havalar müsaade ederse orasını bitireceğiz.  O yolla ilgili şikayetler geliyordu ancak sulu boya fırçasıyla olmuyor bu işler. Şehir içerisinde doğal gazın verdiği tahribatları ancak toparlayabildik.” dedi.

ATATÜRK’ÜN İSMİNİ BİRÇOK YERDEN ÇIKARTMAYA ÇALIŞIYORLAR

“Geçtiğimiz yıllarda söz konusu yolun ‘Atatürk Bulvarı’ olarak adlandırılması gündeme gelmişti. Bu konuda mecliste bir çalışma yapılacak mı?” sorusuna cevap veren Özcan, “Yolu bir yapalım da isimlendirmesini meclisin takdiriyle yaparız. Zaten Atatürk’ün ismini birçok yerden çıkartmaya çalışıyorlar.” şeklinde konuştu.

ALT YAPIYI BİTİRDİK

Hayvan barınağı ve Paşayiğit Mahallesi’nde kilitli taş döşeme işinin sürdüğünü dile getiren Mehmet Özcan, sözlerini şöyle sonlandırdı: “Yakın zamanda Paşayiğit’te taş işini komple bitirmiş olacağız. Bazıları Paşayiğit ve İzzetiye Mahallelerine ne yaptınız diye soruyor; gitsin görsün. Kaç senedir ne yaptılar. İzzetiye susuzluktan kırılıyordu biz götürdük, her yerini kilitli taş döşedik. Paşayiğit’te içme suyu ve kanalizasyon şebekelerini 0’dan yeniledik. Alt yapıyı bitirdik. 13 senedir yer altında çalıştık. Pisliklerimizin gideceği kanal şebekemiz yoktu.  Bugün Cevizlik Deresi’nde balık görüyoruz. Çevreci yatırımlar bunlar. Ben vatandaşlarımıza şu tavsiyede bulunuyorum; mutfakta bulaşıkları yıkadıklarında akan su nereye gidiyor, sifonu çektiğinizde nereye akıyor? İnce ince bir düşünsünler."