HÜSEYİN ÜNSAL YÜCEL

Çevre, doğa ve hayvanlara karşı işlenen suçların önüne geçmek, vatandaşların bu konuda duyarlılığını artırmak ve farkındalık oluşturmak amacıyla kurulan İlçe Emniyet Müdürlüğü Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Büro Amirliği ekipleri ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü sokak hayvanları için Keşan kırsalında bir etkinlik gerçekleştirildi.

Etkili olan soğuk havalarda yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanları için İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ve Keşan Anadolu Lisesi öğrencileri, kırsal alandaki sokak hayvanları için mama bıraktı.

Keşan İlçe Milli Eğitim Müdürü İlhan Saz, yaptığı açıklamada, “Soğuk kış günlerinde dışarıda yaşayan sokak canlarımızı ihmal etmeyelim, sokak canlarımızın bize en ihtiyaç duydukları bu dönemde lütfen sevgi ve şefkatimizi eksik etmeden onların beslenme ile bakımları için sokak canlarımıza uzanan bir el olalım” dedi.

Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Büro Amiri Asım Kamburoğlu da “Kış şartlarında yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanları için çalışma başlattık.  Ekiplerimiz ve öğrencilerimizle birlikte, hayvanlarımızın yiyecek bulmakta güçlük çekebileceği bölgelerde belirli noktalara mama bıraktık. Keşan İlçe Milli Eğitim Müdürü İlhan Saz, Keşan Anadolu Lisesi idareci, öğretmen ve öğrencileriyle birlikte yaptığımız etkinlikle sokak canlarımıza uzanan bir el olduk” diye konuştu.