SONGÜL KONAR

Düzenlenen toplantılardan biri, geçtiğimiz cumartesi günü Tekirdağ Yahya Kemal Beyatlı Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.

Düzenlenen toplantıya Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Tolga Akalın’ın yanı sıra milletvekilleri, il ve ilçe başkanları ve İYİ Parti Keşan İlçe Başkanı Zafer Sarıkeçe katıldı.

Sarıkeçe, katıldığı toplantı ile ilgili şu bilgileri paylaştı:“Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Mehmet Tolga Akalın, Tekirdağ il yönetimi tarafından tertip edilen Seçim Koordinasyon Toplantısına katıldı. Yahya Kemal Beyatlı Kültür Merkezinde yapılan organizasyona İYİ Partili üyelerin katılımları üst düzey yoğunlukta oldu. Ayrıca partililerin organizasyon alanına geldiğinde Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Tolga Akalın’a meşaleli karşılama ve gösterdikleri ilgi ve alaka görülmeye değerdi.”

Toplantıda söz alan, Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Tolga Akalın, şunları söyledi: “Türkiye’de siyasette merkez boşalta işini ancak askerler yapardı. Diğerlerinin siyaset karşıtı bir derdi olur, askerler bütün partileri kapatırlardı. Türkiye’de; seri, demokratik, haklı ve meşru bir politik ihtilal var. Merkezden olanı da, milletin asli unsuru olan; yurtseverler, vatanseverler, Türk milliyetçileri, sosyal demokratlar. Bize, siz, merkezsel bir hareketsiniz deniliyor. Biz merkezin ne sağındayız ne de solunda. Biz doğrudan Türkiye’nin yeni merkez hareketiyiz. 20. yüzyılda bu devleti kurmuş olan kurucu kadroları içselleştirmiş, onların ilkelerini benimsemiş, onu 21. yüzyılda geliştirme azim ve kararlarını ortaya koyan yeni Türkiye’nin yeni ihtilal hareketiyiz.”