BÜLENT SAYLAM

Türkiye Genelinde 335. Şubesi olan Tarım Kredi Kooperatif Market Rasim Ergene Caddesinde hizmet vermeye başladı.

Açılışa Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, AK Parti Keşan İlçe Başkanı Gürcan Kılınç, Kadın Kolları Başkanı Nuriye Altın, Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Tekirdağ Bölge Müdürü Nedim Nar, Tarım Kredi Market Bölge Müdürü Saadettin Korkmaz, Tarım Kredi Birlik Yönetim Kurulu üyesi Hasan Güngör, Tarım Kredi Birlik Keşan Şube Müdürü Hasan Yıldız katıldı.

KEŞAN’DA 2. TÜRKİYE’DE 335. ŞUBE

Açılışta konuşan Bölge Müdürü Nar, Keşan’da 2. Türkiye genelinde 335. Marketi açtıklarını, yıl sonunda da 500 market hedeflerinin olduğunu belirterek, “Türkiye Tarım Kredi Kooperatifi marketleri çiftçilerimizin ürünlerini doğrudan, aracısız olarak kalitesiyle uygun fiyata tüketicilerimize ulaştırıyor. Marketlerimizin yöre halkına, çiftçilerimize hayırlı olmasını diliyoruz.” dedi. Başkan Helvacıoğlu da kooperatif çalışanlarına emeklerinden dolayı teşekkür ederek hayırlı olmasını diledi. Milletvekili Aksal Keşanlılara marketi görmeleri için çağrıda bulunarak o da hayırlı olmasını diledi.

Daha sonda Başkan Helvacıoğlu, belediye tarafından yeni açılan işletmeler için hazırlanan bereket makasını Bölge Müdürü Nar’a Milletvekili Aksal ile takdim etti.

BİR KEŞANLI OLARAK ONUR DUYDUM

Açılıştan sonra gazetemize açıklama yapan aynı zamanda Keşanlı olan Bölge Müdürü Nedim Nar şunları söyledi: “Keşanlı olarak Kooperatif marketlerimizde kalite anlamında diğer marketlere göre mukayese edildiğinde en üst seviyedeyiz. Fiyat anlamında da bir çok marketle rekabet edebilir durumdayız. Yerel halkımız bu marketlere sahip çıktıkça bunların sayılarının arttırmaya gayret edeceğiz. Sayıları arttıkça da hem çiftçilerimiz hem yöre halkımız hem bütün ülkemize katkı sağlayacağımızı düşünüyorum. İnşallah hayırlı ve bereketli olur Keşan’ımız için. Ben de bir Keşanlı ve bir çiftçi çocuğu olarak onur duydum burada bir marketimizi açılışında.”