BÜLENT SAYLAM

Keşan Şehir Kulübü’nde düzenlenen ve saat 19.00 sıralarında başlayan yemeğe; Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu ile oda ve borsa yöneticileri, bazı sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile tavla turnuvasında mücadele edenler katıldı.

Yemeğin açış konuşmasını yapan Keşan Şehir Kulübü Başkanı Orkan Özkaya, merhum İbrahim Girgin’i rahmetle andığını belirterek, turnuvada dereceye girenleri de kutladı.

İbrahim Girgin adına hazırlanan slayt gösteriminin ardından konuşan Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, İbrahim Girgin’i rahmet, özlem ve sevgiyle andığını ifade etti.

Merhum Girgin’in yaptığı her konuşmada birliktelik mesajı verdiğini hatırlatan ve salondaki birlikteliğin hiç bir zaman bitmemesi dileğinde bulunan Helvacıoğlu, konuşmasında zaman zaman duygulu anlar yaşadı.

Konuşmalardan sonra ödüllerin verilmesine geçildi.

Turnuvanın 4.sü Aytaç Altın’ın ödülünü babası Cemali Altın aldı. Ödülünü, Mali Müşavirler Muhasebeciler Birliği Derneği Keşan Şubesi Başkanı Ahmet Oğuz’un elinden alan Cemali Altın, İbrahim Girgin’i çok sevdiğini ifade ederek, oğlu Aytaç Altın ile birlikte İbrahim Girgin adına Keşan İyilik Sağlık ve Eğitim Vakfı’na 10.000 TL bağışta bulunma sözü verdi.

Turnuvanın 3.sü Gaffar Seziş’e ödülünü Keşan Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Orkun Özkaya, turnuva 2.si Erdinç Şeftali’nin ödülünü Keşan Ticaret Borsası Meclis Başkanı Kemalettin Uslu ve Yönetim Kurulu Başkanı Nemci Kaymaz, turnuva 1.si Müsref Can’a da ödülünü Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu ve Keşan İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Tekin verdi.

Turnuvanın en centilmen oyuncusu ise Mustafa Bezbaş seçildi. Bezbaş’a da Keşan Şehir Kulübü Başkanı Orkan Özkaya ve Keşan İşadamları ve Girişimciler Derneği Başkanı Tarık Özbek tarafından plaket verildi.

Turnuvada dereceye girenlerlere İpsala Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Sezer tarafından pirinç, merhum İbrahim Girgin’in kızı Gamze Girgin Aras ve damadı Görkem Aras tarafından tavla hediye edildi.

Gece, ödül töreninin ardından yemekle devam etti.