HABER MERKEZİ

Protokol kapsamında her iki kurum eğitsel, sosyal, kültürel, sportif ve gönüllülük gerektiren konularda bir araya gelebilecek ve tarafların katılımlarıyla ortak organizasyonlar düzenleyebilecek.

Trakya Üniversitesi ile SARDOS arasında iş birliği ve koordinasyonu sağlayacak olan protokol, Üniversitemiz Genel Sekreter Yardımcısı ve SKS Daire Başkanı Öğr. Gör. Burak İşçimen ve SARDOS Başkanı Faruk Eker arasında imzalandı. İmzalanan protokol ile öğrencilerin gönüllü faaliyetlere katılımının arttırılmasının yanı sıra toplumsal bütünleşmelerini sağlayarak kişisel ve sportif yönlerinin geliştirilmesine katkı sağlanacak.

Gönüllü faaliyetlerin gerçekleşmesi noktasında dinamik bir güç olarak öğrencilerin pek çok alanda başrol oynadığını belirten Öğr. Gör. Burak İşçimen, sporun psikososyal gelişimde önemli bir yeri olduğunu dile getirerek bisiklet kullanımının ve doğa sporlarına katılımın yaygınlaşmasını sağlamak amacı ile çalışmalar yürüttüklerini ifade etti.

Trakya Üniversitesi ile iş birliği protokolü imzalamaktan büyük bir mutluluk duyduklarını ifade eden Faruk Eker, pandemi ile kabuğuna çekilen ve bilişim teknolojisinin esiri olan hareketsiz bir toplum oluşmasını engellemek amacıyla çalışmalara imza atacaklarını vurguladı.