AYGÜL KONAR

Edirne Valiliği tarafından, koronavirüs kurallarının başında gelen hijyen kuralına uyulmasında sorun yaşanmaması adına binlerce adet tedarik edilen dezenfektanlar, Keşan'daki esnaf odalarına da gönderildi. Oda üyelerine dağıtılması için gönderilen dezenfektanlar, Keşan Madeni Eşya ve Demirciler Esnaf Odası Başkanı Hüseyin Erkan tarafından, KKSS (Keşan Küçük Sanayi Sitesi)'ndeki üyeler ile çarşı merkezindeki üyelerine dağıtılmaya başlandı.

Koronavirüs salgınının sona ermesi için maske ve mesafe kadar hijyenin de önemli olduğunun altını çizen Erkan, "Esnafımıza Valiliğimizin gönderdiği ürünleri teslim ederken, koronavirüsün biran önce geçmesi için maske ve mesafe kadar hijyenin önemini de anlatıyoruz. Esnafımız da bu salgının biran önce geçmesi ve işlerin yeniden canlanması için kurallara uymaya özen gösterdiklerini iletiyor. Bu anlamda Edirne Valimiz Sayın Ekrem Canalp'e teşekkürlerimizi sunarız" dedi.

VALİLİK 20 BİN EL DEZENFEKTANI GÖNDERDİ

Öte yandan, Keşan'daki diğer esnaf odalarının da dezenfektanları üyelerine dağıtmaya başladığı belirtildi. Edirne Valiliği'nin, il merkezi ve ilçelerde dağıtılmak üzere toplamda 20 bin adet el dezenfektan spreyini esnaf odalarına gönderdiği öğrenildi.