BÜLENT SAYLAM

KONUYU DİLE GETİRMEK BU KADAR ZOR MU?

Son günlerde gündemde olan özelleştirilen asfalt şantiyesi ile ilgili CHP’li Meclis üyelerini eleştiren vatandaş, “Ülkemiz, 3-4 aydır COVİD-19 ile uğraşırken, Keşan halkının paralarıyla yapılan asfalt şantiyesinin akıbeti uzun süredir dile getiriliyor. Asfalt şantiyesiyle ilgili konular gündeme geliyor ancak, yetkililerin cevap vermemesi dikkat çekmektedir. Millet İttifakı ve CHP Meclis üyeleri, Kunduracılar Çarşısı’nı gezip yaşanan olumsuzlukları dile getiriyorlar. Asfalt şantiyesine giderek, orayı da gezip incelemelerde bulunsunlar. Konuyu dile getirmek bu kadar zor mudur? Şantiye konusunun meclis gündemine geldiğini ve ne kadar alındığını duymadık ve okumadık.” şeklinde konuştu. 

2008 YILINDA ALINAN İZİNLER Mİ DEVAM EDİYOR

Özelleştirilen tesisinin nasıl üretime devam edeceğini merak eden vatandaş şunları söyledi: “Keşan halkının malı olan şantiyenin arsası, kantarı, sosyal tesisleri, ÇED raporu, işletme ve çalışma ruhsatları, yeni firmanın kiralama bedelleri nedir? Bu işlemler, 2008 yılında alınan izinler üzerinden mi yürümektedir? Bu konuda yetkililerin bilgilendirme yapmalarını bekliyoruz.”

ÖZELLEŞTRİME İŞLEMİNE İMZA ATANLAR ENCÜMENE YENİDEN ADAY OLACAKLAR MI?

Vatandaş eleştirilerini şöyle sonlandırdı: CHP’li encümen üyeleri, meclis toplantılarındaki gibi şov yerine, asfalt şantiyesi konusunda açıklama yapsınlar. Asfalt şantiyesinin özelleştirilme işlemine imza atan encümen üyeleri, yeniden encümen üyeliği için aday olacaklar mı? Eğer aday olacaklarsa da, Millet İttifakı ve CHP Keşan İlçe Başkanı nasıl bir açıklamada bulunacaklar? Dün, AK Parti’yi her şeyi sattı diye eleştirenler, bugün asfalt şantiyesinin özelleştirilmesi konusunda sessiz kalıyorlar.”