AYGÜL-SONGÜL KONAR

Kaymakamlık makamında basın mensuplarını kabul eden Özder, Ekim 2015’te Keşan’da görevine başladığını ve 14 Temmuz’da Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile Antalya’nın Döşemealtı ilçesine tayini ile sona erdiğini belirterek, 5 yıllık süre içinde Keşan’da severek görevini yerine getirdiğini belirtti.

“O TARAFA YOLUNUZ DÜŞERSE HER ZAMAN BEKLERİM”

Kaymakam Özder, ziyaret sırasında şunları dile getirdi:“2015 yılının Ekim ayında başladığım Keşan Kaymakamlığı görevimiz sona erdi. 14 Temmuz 2020 tarihli Resmi Gazetede yayınlanan kararname ile Antalya’nın Döşemealtı ilçesine tayinimiz çıktı. 5 yıldır Keşan’da görev yaptım. Bu süre içerisinde severek çalıştım. Ailem, çocuklarım hepsi Keşan’ı sevdi, kendimizi buralı gibi hissettik. Buradan gittiğimizde de Keşan bize her zaman iyi anılarla hatırlanacaktır. Kamu Kurumları, Sivil Toplum Kuruluşları ve sivil vatandaşlarımız da iyi ilişkiler içinde görevimizi yaptığımı düşünüyorum. Tabi aksaklık olmuştur, olumsuz durumlar da yaşanmıştır ama genel olarak çok fazla olumsuzluk yaşamadık. Basın mensubu olarak her zaman geldiniz. Tüm programlarımızı takip ettiniz. Zaman zaman bilgi akışında sıkıntılar olmuş olabilir, elimizden geldiğince doğru bilgileri vermeye çalıştık. Sizler de görevinizi yaptınız, aksaklıklar olduğunda yazdınız. Bu da basının gereğidir. Bunları dikkate alarak aksaklıkları düzeltmeye çalıştık. Sizin aracılığınız ile tüm Keşan’a Allahaısmarladık diyorum. Haklarını helal etmelerini diliyorum. Bizden yana varsa hakkımı helal ediyorum. O tarafa yolunuz düşerse her zaman beklerim. Keşan bizim hemşehrimiz, arkadaşımız, kardeşimiz. Tüm Keşanlılar ile her zaman aynı sıcaklık ile karşılaşmayı, görüşmeyi umut ediyoruz. Allahaısmarladık.”

Özder’in hafta sonunda Keşan’dan ayrılması, yerine Keşan Kaymakamı olarak atanan Gaziantep Şahinbey Kaymakamı Cemalettin Yılmaz’ın ise önümüzdeki hafta içinde Keşan’a gelmesi bekleniyor.