HABER MERKEZİ

Lüleburgaz 8 Kasım Stadyumu’nda düzenlenen etkinlikte ilk olarak Feridun Düzağaç sahne aldı. Yaklaşık 1 saat sahnede kalan Düzağaç’ın ardından, İrem Derici sahne aldı. Konserde, Redoks Lüleburgazspor Başkanı Yılmaz Canpolat her iki isme de adlarının yazılı olduğu Redoks Lüleburgazspor forması hediye etti.

Uzun bir süredir konser vermediğini belirten Feridun Düzağaç, "Davet edildiğim için çok teşekkür ediyorum. Çoğunuz hatırlamaz Lüleburgazspor’un Fenerbahçe’yi, Beşiktaş’ı sıraya dizdiği zamanları hatırlıyorum, yaşım gereği. Umarım o pırıltılı günlere tekrar dönerler" dedi. Başkan Canpolat da, "Feridun ağabey ile Beşiktaş maçlarına çok gittim, herhalde bundan sonra da Lüleburgazspor’un maçlarına gelecek. Buradan söylüyorum, biz bir taşın altına elimizi koyduk, elimizden geleni yapıyoruz lütfen siz de bize destek olun" diye konuştu.

Lüleburgazlıların kendisine çok benzediğini belirten İrem Derici ise, "Acaba buradan ev alsam mı? Neden biliyor musunuz? Birincisi, akli dengesi yerinde olan hiç kimse yok, aynı ben. Bir de gerçekten havası, doğası, şu güzel esintisini özlüyor insan. Ben de hoş geldim siz de hoş geldiniz" dedi.

Kulüp başkanı Canpolat da İrem Derici’ye forma hediye ettiği sırada, "Bizim formamız kutsaldır" ifadelerini kullandı.

Öte yandan İrem Derici’nin sahne aldığı sırada babası Hulusi Derici de sahneye çıkarak kızıyla birlikte şarkı söyledi. Konseri yaklaşık 2 bin kişi izledi.